Slika nije pronađena

Internet je postao naša svakodnevica. Nerijetko sklapamo online prijateljstva koja su intenzivnija i bliskija od onih iz stvarnog života. Ipak, na internetu je uvijek potrebna doza opreza jer se mogu upoznati pravi čudaci.

Zapravo 'čudaci' je veoma blaga riječ, možda bolje da upotrijebimo riječ 'perverznjaci', vulgarni tipovi, lažnjaci i svakakva vrsta bolesnika. Evo koji se frajeri najčešće mogu sresti na raznim web stranicama, chatovima, forumima i sličnim servisima.

Totalni lažov

Ovaj tip ima lažni profil i pitanje je je li fotografija uopće njegova, a ako i jest, vjerojatno je snimljena prije deset ili petnaest godina. Naveo je sve svoje fizičke osobine, između ostalog da ima oko 185 centimetara visine i 80 kilograma težine, a ovo je daleko od njegovih pravih proporcija.


Savršeni koji živi predaleko

Kliknuli ste čim ste počeli pričati, međutim on živi miljama i miljama daleko, a tebi je problem naći se i s dečkom koji živi u susjednom mjestu udaljenom samo desetak kilometara. Ipak, ovakav tip frajera često i ne želi ništa drugo nego se dopisivati i imati nekoga bliskoga dok je na mreži. Možda u stvarnom životu vodi sasvim drugačiji život od onog kojeg ti opisuje.

Stand up komičar

Ovaj će ti frajer ispričati neki vic ili reći nešto smiješno odmah na samom početku. Ponašat će se kao da je stand up komičar i kao da sve štima u njegovom životu, a zapravo ćeš malo što saznati o njemu jer skriva osjećaje, ali i detalje o svom životu kao zmija noge.

Šarmer

Odmah će te početi zvati 'draga', 'medu moj', 'slatkice moja', cvjetiću moj' i sličnim maznim imenima. Stvar je u tome da te želi šarmirati, a misli da će to ovim nazivima najbrže postići. U biti je on samo jedan šarmer koji ovako priča sa svima i zapravo mu je lakše reći 'draga moja' nego te nazvati imenom iz jednostavnog razloga – ne može ga zapamtiti!


Posesivac

Razgovarali ste i lijepo vam je chatati, međutim on odmah želi nekakvu vrstu obaveze, odnosno  želi vam biti jedini prijatelj i oslonac u životu, smeta mu da chatate s bilo kime drugim, prati vaše poteze na Facebooku, traži vas broj telefona i kao da ste nekakvoj čudnoj – bračnoj zajednici.

Gospodin nesigurni

Njega su cure već toliko puta nasanjkale, da se on uopće ne trudi napisati jednu smislenu rečenicu. Zapravo su ga mnoge i ostavile na internetu jer piše po riječ – dvije i očekuje da se stvari iz njega čupaju. Totalno nezanimljivo i neprivlačno.

Egomanijak

Ženski rod vidi kao objekte i samo želi razgovarati o stvarima seksualnog tipa te pokazati svoje fotografije savršenog tijela. Od vas očekuje da mu se divite i dajete mu komplimente, a on vama nikada, baš nikada neće dati nikakav kompliment.

Što vi mislite o tome, jeste li se i sami susreli s ovakvim tipovima na internetu? Ili možda ovim možete dodati još koji tip kojeg ste osobno upoznali za vrijeme svojih online druženja?

N.LJ.J.
Foto: Photoxpress.com

internet online upoznavanje