Slika nije pronađena

Zaboravi na riječi, gledaj dijela, ona će ti otkriti puno više. Ako nisi sigurna želi li s tobom nešto ozbiljno ili mu je samo do kratke zabave dok ne dođe neka druga cura, ovo su stvari koje će ti razjasniti situaciju.

Ako niste na istoj valnoj duljini oko ovih stvari ili ti govori da pretjeruješ jer smatraš ove 'sitnice' bitnima, nemoj u to povjerovati. Skroz je opravdano procijeniti situaciju, u ovom slučaju vašu vezu, po nekim općim smjernicama. Svaka veza je drugačija i ne mogu se sve usporediti, ali ako se ovi svi znakovi, ili većina njih, poklopi i shvatiš da se odnose i na tvoju vezu, to ti nešto govori.

1.Nikad niste sami, već ste uvijek u društvu

Upoznavanje s prijateljima možda se čini kao dobar znak, ali to je samo znak da vaš partner ne želi biti otvoren s vama, već mu je lakše funkcionirati kad ste u društvu. Treba imati na umu da se emocionalna povezanost uvijek događa se u privatnosti, a ne u društvu pa je svakom paru potrebno vrijeme koje će provesti nasamo. 


2.Ne idete na spojeve

Spojevi su vam uglavnom dogovoreni u zadnjem trenutku, a najčešće se događaju kod nekog doma, odnosno nikad ne idete u kino, na izlet, u restoran ili šetnju. Također, ako se prilagođavate slobodnom vremenu vašeg partnera, a on vašem ne, to može biti znak za alarm. 

3.Još uvijek traže nekoga

Ako primijetite da uživo ili online vaš partner traži drugu osobu za razgovor ili za druženje, znači da s vama ne vidi budućnost već ste samo nešto 'privremeno', dok ne nađe drugu opciju.


4.Ne znaju važne detalje o vama 

Ako partner ne zna sitnice koje su vam bitne, to ujedno znači da nije zainteresiran za vas i vaše želje, ciljeve, događaje i slično. Osobe koje žele ozbiljnu vezu, potrudit će se slušati i zapamtiti, čak i najsitnije detalje.

5.Ne uključuju vas u sadržaj na svojim društvenim mrežama

U današnje vrijeme, mnogi sitnice iz privatnog živote dijele na svim društvenim mrežama, a parovi često ponosno pokazuju svoju ljubav. Ako vaš partner to ne radi, vjerojatno ne želi da itko za vas sazna, no to ne mora uvijek biti slučaj jer neki jednostavno žele svoju intimu zadržati za sebe.

Foto: Giphy/ Shutterstock.com - gpointstudio

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

Nitko nije izgubljen slučaj, svi mogu naučiti flertati! 7 savjeta koji će ti pomoći da budeš bolja u zavođenju

Veliko NE! Ovih 9 stvari ne bi trebali raditi na spojevima – neće ti pomoći da impresioniraš simpu

Ovih je 8 situacija super romantično u filmovima i serijama, ali u stvarnom životu su znak za uzbunu

veza dečko ozbiljna veza

Još vijesti