Slika nije pronađena

Kada se neki dečko počne prema tebi bez razloga ponašati kao idiot, to zapravo može imati skroz suprotno značenje. To je njihov način na koji se nose s pojavom osjećaja prema nekome.

Neće svi dečki biti baš uvijek otvoreni i spremni priznati ti da su se zaljubili u tebe. Nekada se to čini kao pogrešna situacija, a nekada misle da nemaju šanse kod tebe. I onda će se odjednom početi ponašati kao idioti, sve samo kako bi što bolje sakrili svoje prave osjećaje prema tebi. Cure su te koje su u boljem odnosu sa svojim osjećajima, a dečki će češće biti oni koji će ih pokušati pogurati 'tamo negdje iza'. Koji god da je njegov razlog zašto misli da ti ne može priznati svoje osjećaje, po ovim ćeš ponašanjima moći pročitati je li stvarno samo idiot ili mu se sviđaš i pokušava to sakriti svim snagama. Ova ponašanja govore da je u pitanju ovo drugo, da mu se sviđaš.

1.Počne odjednom puno izlaziti

Ovo je klasično skrivanje osjećaja nakon prekida. Iako ti osoba govori 'nije me briga', kada odjednom počne redovito partyjati i to malo previše, zapravo na ovaj način pokušava skrenuti svoje misli na drugu stranu uz pomoć alkohola, društva i petljanja s drugim curama. Svi se koriste ovom metodom kada žele skrenuti misli s nekoga.

2.Čini ti se kao da se trudi namjerno te naljutiti

Kada se dečki osjećaju stjerano u kut, počet će se izvlačiti iz njega tako da se krene ponašati kao idiot. I to će cure odbiti, naravno. Odjednom će se činiti kao da te svojim izjavama i ponašanjima namjerno želi naljutiti i povrijediti. Pogotovo kada znaš da inače nije takav. To može biti zato jer je shvatio da mu se sve više sviđaš i ne želi niti sebi niti tebi to priznati.

3.Radi gluposti i objavljuje ih na društvenim mrežama

Jer želi privući tvoju pažnju i pokazati ti da je opasan dečko, jer to je onaj tip na kojeg će cure pasti. Ili barem tako dečki misle. Osim toga, ovako ti daje do znanja da se ničega ne boji. Iako će se tebi takve objave činiti kao 'o bože koji idiot', on ima skroz druge planove.

4.Pravi se važan

Ponaša se kao da je on kralj svemira i kao da je pokupio svu pamet svijeta. Iako ti drugi govore da nije takav, kada si u blizini, čini ti se kao tip koji ima previše samopouzdanja i to pokazuje na odbojan, previše napada način. Možda te samo želi zadiviti i pokušati osvojiti prije nego ti prizna da mu se sviđaš.

5.Ima neprimjerene šale

Iako je humor dobar način za opustiti situaciju, sve ovisi o tome s kim si u društvu, jer ne podnose svi baš sve oblike humora. Mnogi će skrivati koliko su živčani ili pod stresom tako da počnu zbijati šale i to one koje nisu baš primjerene. Cure će takve šale mnogo puta odbiti i neće im niti pasti na pamet da bi iza takvog ponašanja moglo biti nešto više.

6.Isključuje te iz svog života

Može biti puno razloga zašto netko ovo radi – možda si ga nekim svojim ponašanjem naljutila i stvarno ne želi imati ništa s tobom ili se ohladio. Ali isto tako, moguće je i da se želi distancirati od tebe jer mu se sviđaš, a ne želi ti to priznati jer se boji tvoje reakcije. Pogotovo ako ste bili prijatelji i normalno se družili – i onda samo odjednom, puf, distancirao se.

Pogledajte još:

U moru ljubavnih savjeta koji postoje, ovi su najlošiji! Top 7 najgorih koje nikad nemoj poslušati

Koliko bi dugo trebao trajati seks? Evo što sve trebaš znati o toj brojki

Ne trebate ti i dečko voljeti iste filmove, ali ovih 9 stvari bi trebali imati zajedničke ako želite uspjeti

ljubav skrivanje osjećaja sviđanje znakovi da mu se sviđaš

Još vijesti