Slika nije pronađena

Mala gesta znači puno više od skupih poklona. Ovim sitnicama možeš iznenaditi svog dečka ili curu i pokazati im koliko ti znače.

Ove će ih sitnice oboriti s nogu! Lako je skupiti novce i iznenaditi dečka ili curu skupim poklonom koji si već dugo priželjkuju, ali više će im značiti neka mala gesta koja će pokazati da ti je stvarno stalo. Bilo da su imali težak dan u školi, bolesni su ili imaju jednostavno katastrofa dan, odaberi neku od ovih 15 slatkih ideja, pretvori je u djelo i oraspoloži bolju polovicu. Zaljubit će se još malo više u tebe, garantirano.

1. Pošalji poruku podrške prije bitnog testa ili ispitivanja. Ako znaš da ti je dečko ili cura posebno u bedu jer je sutra ispitivanje ili test iz latinskog ili nekog drugog predmeta koji im je trn u oku, slatka porukica ujutro kojom ćeš zaželjeti sreću će pokazati da brineš i da si uvijek tu kao podrška.

2. Pričekaj ju/ga ispred škole. Najbolje iznenađenje dana, zasigurno! Provjeri prije samo ima li neke planove nakon škole, a ako nema, budi tamo. Neka mala čokoladica može ti samo dati dodatne bodove.


3. Skuhaj čaj ako je bolestan/a. Zbog promjene vremena, svi u zadnje vrijeme obolijevaju, a ako je i tvoja ljubav jedna od tih žrtvi, skuhaj mu čaj i uzmi si vrijeme za pogledati s njim njegov omiljeni film. Pa tko se nakon toga ne bi osjećao bolje?

4. Napiši na papirić slatku poruku i kada ne gleda uguraj ju u džep jakne. Na običan mali papirić na koji inače pišeš podsjetnike, napiši nešto kratko i slatko tipa 'Hej, volim te' ili 'Ti si mi najdraža osoba na svijetu' i kada ne gleda, ubaci u džep od jakne.


5. Kada ideš sebi natočiti vode ili po čokoladicu u dućan, donesi i njemu/njoj. Ovo su male stvari koje nitko ne očekuje, ali koje su uvijek ugodno iznenađenje.

6. Odvedi ju/ga na mjesto gdje ste se prvi put poljubili. Nema toliko lošeg dana kojeg malo romantike ne može popraviti.

7. Napravi doručak. Ako idete u istu školu ili se vidite ujutro na putu do škole, složi mu/joj doručak, zapakiraj u plastičnu posudicu i daj kad se vidite. Ne moraš raditi ništa komplicirano, palačinke s nutellom su dobar primjer, njima nitko ne može odoljeti.


8. Bez razloga pošalji emoji srca. Tijekom dana kada najmanje očekuje, pošalji mu/joj samo srce u inbox.

9. Izrezbari vaše inicijale na klupici u parku. I onda ju/ga odvedi tamo.

10. Daj mu/joj kompliment. Nekada su svi toliko zaposleni nekim svojim stvarima da ni ne primijete sitnice na drugoj osobi. Ako ti je dečko krenuo u teretanu, daj mu kompliment da izgleda jače. Ako ti je cura zabrinuta zbog prištića koji joj je izbio, reci joj da izgleda lijepo.


11. Složi playlistu koja će ju/ga podsjećati na tebe. Ako ti je bolja polovica ljubitelj glazbe koji ne skida slušalice, ovo će biti pravo iznenađenje.

12. Odvedi ju/ga sljedeći tjedan u Cinestar. CineStar slavi 16. rođendan i ima na jedan dan posebnu ponudu! Sve ulaznice će biti po 16 kuna – iskoristi priliku.

13. Pomogni sa zadaćom ili učenjem. Ako ti ide matematika ili neki strani jezik s kojim se tvoj dečko/cura muči, nađite se poslije škole i pomogni mu/joj napisati zadaću ili pomogni pri učenju za test. Nemoj se pretvoriti u ludu osobu ako odmah ne skuži neke stvari koje objašnjavaš – okreni sve na zabavu. Primjerice, za svaki točan odgovor daj mu/joj pusu.


14. Otprati ju doma. Ako živite u različitim dijelovima grada, nakon druženja je otprati doma. Pogotovo ako je vani već mrak, sigurno će joj biti jako drago, čak iako će ti reći da ne trebaš.

15. Odgledaj s njim tekmu. Dečko ti živi za nogomet, obožava Dinamo i religiozno prati svaku utakmicu? Iako nisi fan ovog sporta, gledaš tekme kad je Svjetsko prvenstvo i kada igra Hrvatska – ili čak ni tada, pretrpi sljedeći put tih sat i pol i odgledaj s njim tekmu. Preživjet ćeš, a njemu će biti sigurno biti drago.

Foto: 4 PM production – Shutterstock.com/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Osam načina kako uspješno nasmijati bilo kojeg frajera – i usput osvojiti njegovo srce!

Ovih je 8 situacija super romantično u filmovima i serijama, ali u stvarnom životu su znak za uzbunu

Dečke *potajno* izluđuje ovih 7 malih stvari koje cure rade – i nikad im neće dosaditi!

veza ljubav dečko iznenađenje cura male stvari

Još vijesti