Slika nije pronađena

Dugo ti se sviđao i konačno ste završili skupa. Obožavaš ga i obožavaš sve što radi i jednostavno ne možeš opisati svoju sreću. Želiš biti s njim svaki odmor, ljubakati se ili ga samo držati za ruku. I ne želiš da ovaj osjećaj nikad prestane.

No, ne trebaju se svi osjećati kao ti i ne trebaju svi dijeliti vašu sreću. Možda je ekipi iz razreda bilo u početku fora vidjeti da ste konačno završili skupa, ali s vremenom shvaćaš da vas svi izbjegavaju ili bas ne zovu na neka druženja. Zašto? Možda je razlog što radite stvari koje jednostavno ne bi trebali raditi u školi:

1. Stalno ljubakanje – okej je dati pusu dečku prije početka nastave, ali ako se pod svakim odmorom žvaljakate ili si pod satom poskrivećki dajete puse to jednostavno može ići drugima na živce. Možda ti bff nema dečka pa može postati ljubomorna ili je jednostavno naporno gledati te nove parove kako izmijenjuju nježnosti.2. Svaki odmor ste skupa – čim zazvoni vas dvoje se sjednete skupa u klupu i cijeli odmor visite zajedno. Šapćete si nešto na uho ili se jednostavno zaljubljeno gledate. Ponekad odvoji vremena i za curke jer im sigurno fališ.


3. Ljubomorna si kad priča s drugim curama iz razreda
– do nedavno ti nije smetalo, ali od kada ste skupa poludiš na svaku curu koja mu se približi. Samo zato što ste sada par to ne znači da on mora zaboraviti na sve svoje frendice – nemoj biti ta cura.


4. Stalno ste u paru – kad profa kaže da morate seminar raditi u paru prvo koga pogledaš je tvoj dečko. To je slatko, ali seminari ponekad mogu biti prilika i za druženje s tvojom bff.


5.  Pretjeruješ  - slatko je reći svom dečku da ga voliš, ali nemoj pretjerivati tako što ćeš mu to pisati u bilježnicu ili mu ostavljati porukice na stolu. I on voli tebe, ali dečkima ponekad zna biti bed pred drugim dečkima kad su u pitanju emocije.


6. Neodgovorna si – ponekad se jednostavno ne želiš rastati s njim nakon škole, ali to te može uvaliti u nevolje. Ako su ti roditelji rekli da moraš doći doma do 20 sati onda poštuj to jer ti se ne isplati izgubiti njihovo povjerenje zbog jedne puse više.7. Stalno visite zajedno
– cijeli dan ste skupa u školi i vrijeme nakon mora biti za odvojene aktivnosti. On neka ide s dečkima na nogomet, a ti s curama na kavu ili aerobik. Pronađi neke svoje aktivnosti jer previše zajedničkog druženja ponekad može rezultirati dosadom.


8. Popuštaš u školi – iako je super imati dečka, nemoj dozvoliti da zbog osjećaja leptirića u trbuhu popustiš u školi. Cool je ljubakati se nakon škole, ali kad dođeš doma koncentriraj se na zadaću i učenje. A onda prije spavanja još malo sanjari.Foto: Shutterstock/Giphy

I.I.


Pročitajte još:

Čudne stvari koje primjećujemo dok se ljubimo s nekim

8 stvari koje ćeš naučiti iz svoje prve prave veze

Dečki otkrivaju - ovakva treba biti djevojka s kojom žele dugu vezu

dečko Škola

Još vijesti