Slika nije pronađena

Iako je super imati dečka iz škole ili razreda, budući da ste cijeli dan skupa možeš vidjeti sve što radi i s kim se druži. A to ponekad može biti baš grozno i naporno. Ako si inače pomalo ljubomorne prirode, vidjeti kako tvoj dečko flerta s drugim curama može biti baš bolno. Kako se nositi s tom situacijom?


Kad ga vidiš da flerta, moraš se zapitati:

1. Je li to zbilja flert?

Ako je samo sjeo kraj nje ili došao do njezine klupe, to nije fler. Proučavaj malo na koji način se ponaša prema njoj i je li to baš flert ili su samo frendovi.


2. Jesu li bili frendovi i prije nego ste vi prohodali?

Ako su se družili i prije onda se ne bi trebala brinuti. Ako je to cura koju zna već godinama i prijatelji su, nemoj se brinuti. Malo se smiješ zabrinuti ako je ta cura bacila oko na njega tek nakon što ste vi prohodali.


3. Na koji način komuniciraju?

Stoje li normalno i razgovaraju ili su baš jako bliski? Ako razgovaraju normalno, nema beda. Ako stoje baš jako blizu, grle se, sjede u krilu – to baš nije okej.


Što napraviti ako te to baš jako smeta?

1. Razgovaraj s njim – naravno. Ovo je najteža opcija jer je vrlo lako moguće da će se naljutiti ili napraviti dramu (ili ti ili on). Ovo može shvatiti kao napad ili tvoj pokušaj da kontroliraš s kim se on druži. Smisli pametno što ćeš reći i kako ćeš to izvesti.

2. Raspitaj se o curi s kojom flerta – možda je to cura koja flerta sa svima pa tako i s tvojim dečkom.

3. Prihvati ga takvog – možda je tvoj dečko tip koji voli flertati. Jedna opcija ti je prihvatiti ga takvog. Možda je drag i simpatičan i svi vole pričati s njim. Ako je to slučaj, neće se promijeniti i morat ćeš ga prihvatiti takvog.

4. Razmisli možeš li ti živjeti s tim – ako tvoj dečko obožava flert, a tebe to smeta zapitaj se treba li ti to u životu? Ti ćeš se živcirati, a on neće prestati flertat – kako će to završiti?

5. Nemoj ti početi flertati s drugima – iako bi mu to moglo pokazati kako se ti osjećaš, budi zrela. Ovo neće riješiti vaš problem.

6. Ignoriraj, možda prođe – ako ste tek prohodali, dečki znaju ponekad biti čudni na početku. Možda shvati i sam da nije u redu tako se ponašati (ako to radi namjerno) pa prestane.


Foto: Shutterstock/Unsplash/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Zavode, flertaju i otimaju – 7 tipova cura koje mogu ugroziti tvoju vezu

Najbolji savjeti za koma situaciju – trebaš li oprostiti dečku prevaru ili flert s drugom curom?

Flert, dejtanje i dopkanje - grozne stvari koje sve češće rade i cure i dečki

dečko Škola razred flert

Još vijesti