Slika nije pronađena

Lako je ako si zaljubljena u dečka iz razreda jer ga viđaš svaki dan i znaš puno toga o njemu, ali što ako si bacila oko na dečka koji ide u drugi razred ili čak drugu školu. To znači da ga viđaš samo pod odmorom ili ako se slučajno sretnete na igralištu ili ulici.

Pravo pitanje glasi – kako ga osvojiti? Potrebna je taktika i planiranje kako bi se približila dečku koji ti se sviđa. Ovo su naše ideje, svakako nam javi jesi li uspjela.


1. Vrijeme je za istraživanje
– saznaj sve što možeš preko frendica ili poznanika koji idu s njim u razred ili školu. Prvi cilj je saznati ime kako bi mogli krenuti na drugi korak. Sigurno imaš barem jednu osobu koja zna tvog (budućeg) dečka preko koje možeš saznati ime, kakav je, što voli, gdje izlazi. Moraš samo paziti na to da se osoba koju tražiš informacije ne izlane njemu o tome da se raspituješ o njemu. Iako, ne mora to biti tako loša stvar, ali ako si sramežljiva bolje ići okolnim stazama.


2. Spas u društvenim mrežama

– čim upišeš njegovo ime u Google možeš pronaći njegov profil na Facebooku, Instagramu, Snapchatu... Nema ništa loše u slanju zahtjeva za prijateljstvo i lakanju neke nove fotke ili statusa. Nemoj lajkati stare stvari jer će znati da su mu prošla cijeli profil. (Budi oprezna kod skrolanja po Instagramu). Također, nema ništa loše i u slanju poruke u stilu: 'Hej, kaj ima?' ili nekon konkretno pitanje.


3. Henganje na igralištu – ako znaš da uvijek nakon škole ostaje na igralištu s dečkima, ostani i ti s frendicama. Sjednite negdje blizu, pojedite slatkač i škicajte dečke. Ako imaš dovoljno hrabrosti, nakon što odigraju priđi mu i reci da super igra. Dečki vole hrabre cure.


4. Smiješak uvijek pali – ako idete u istu školu nema boljeg nego mu se lagano osmjehnuti na hodniku. Prolaziš kraj njega, pogledaj ga u oči i lagano nasmiješi. Vjeruj nam da će sigurno razmišljati o njemu.


5. Saznaj gdje izlazi – uvijek su svi u školi pomalo oprezni, ali ako ga sretneš vani to bi mogla biti skroz druga situacija. Saznaj gdje izlazi i baš slučajno s frendicama budi na istom mjestu. Zabavljaj se, pleši, smiješi i neće ti moći odoljeti. A slobodno mu i priđeš i započneš razgovor.6. Slučajni susret u gradu
– ako voziš skejt, bajk ili role prođi slučajno njegovim kvartom. Neće te moći skužiti jer 'ti samo voliš rekreaciju' pa si baš slučajno prolazila tuda.


Foto: Giphy/Pinterest/Shutterstock

I.I.


Pročitajte još:

Ljeto je pravo vrijeme za ljubav - 5 načina kako upoznati dečka iz snova

Zavedi ga sitnicama - 7 stvari koje su dečkima jako seksi

Greške koje često cure rade - poruke koje ne bi trebala slati dečku koji ti se sviđa

dečko Škola razred ?