Slika nije pronađena

Naravno, sve se uvijek svodi na jedno te isto. Budi opuštena, sigurna u sebe i zapamti da je osmijeh najveće ženino oružje.

No, za sve početnice ipak imamo nekoliko koraka kako se približiti osobi koja ti se sviđa. Savjeti vrijede i za cure i dečke – sretno svima!

1. Vježbaj kontakt očima – znaš ono kad te simpa pogleda u oči ili kad vam se pogledi sretnu u hodniku? U toj sekundi mu moraš poslati poruku koja će reći "Totalno si sladak". Kako? Tako što će taj eye contact trajati barem sekundu ili dvije, ako ne i tri. To nije lako i zato moraš vježbati! Gledaj samu sebe doma u ogledalo, namigni sama sebi, osmjehni lagano. Vjeruj nam, iako se čini prejednostavnim ovaj trik zbilja pali!


2. Zaprati ga na Facebooku, Instagramu, Snapchatu – stisni taj follow gumbić, ali nemoj mu odmah polakjati sve fotke iz 2015. godine. Samo mu daj znak 'hej, tu sam'. I to je dovoljno. Ti dodaj njega, a to njemu može biti signal da ti slobodno pošalje inbox.


3. Saznaj nešto o njemu – saznaj trenira li nešto ili ide li na neku izvanškolsku aktivnost. Sljedeći korak – slučajno se baš u 19:30 prošetaj s bff ispred dvorane i možda se baš slučajno sretnete. Prilika za 'bok' i pogled dulji od jedne sekunde!


4. OSMIJEH – nema bolje. Nikakva odjevna kombinacija ne može pobijediti osmijeh. Dečki su jako slabi na to. Naravno, to može biti samo lagani osmijeh, jedva primjetan, ali upućen samo njemu. Treba ga izvježbati i uputiti mu ga taman u trenutku kad te pogleda.


5. Ako si spremna, pošalji inbox – naš savjet je da postaviš pitanje na koje će trebati odgovoriti rečenicom, a ne samo s 'da' ili 'ne'. I nemoj se bedirati ako odmah ne odgovori ili ako napiše nešto skroz čudno. Dečki su čudni ponekad. I cure su njima čudne.


6. Dodirni ga – nemoj da to ispadne totalno jezivo, da ga nasred hodnika zgrabiš za ruku. Najbolji način – usred razgovora makni nevidljivu mucicu s njegove ruke. Ili kad se pozdravljate, lagano ga dodirni po ramenu ili ruci i reci bok, okreni se na peti i otiđi. Ostavi ga zamišljenog.


Foto: Unsplash/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Problemi svih sramežljivih osoba – gdje i kako flertati sa simpom?

Spas za sramežljive curke - trikovi za flertanje bez riječi

Jedini savjeti koje moraš poslušati – ovako flertaju hrabre cure!

dečko Škola flert savjeti

Još vijesti