Slika nije pronađena

Gdje otići na dejt, bilo prvi, drugi ili tisućiti, nije tako lako za odlučiti. Kada se nađeš pred tom odlukom kao da ništa pametno ne možeš smisliti. Zato ti donosimo 10 ideja koje možeš iskoristiti ovog proljeća i dodatno šarmirati curu ili dečka.

Umjesto još jednog odlaska na cugu, zašto ne isprobati nešto drugačije?
Ovakvi će se dejtovi više pamtiti jer nisu toliko standardni. Ne radi se o aktivnostima koje je nemoguće provesti u djelo niti one za koje treba hrpa novaca, sve su to samo prijedlozi koji su toliko jednostavni da nam ne padnu na pamet. Dejt koji će osoba pamtiti neće biti nešto što je radila već 100 puta, već nešto jednostavno, a simpatično. Poput ovih 10 ideja.

1.Odlazak u zoološki
Proljeće je idealno vrijeme za otići u zoološki vrt. Ulaznice nisu toliko skupe, a ovo je dejt koji će osoba sigurno pamtiti. Koliko često upoznaješ nekoga dok šećete kraj lavova ili opasnih zmija? To je toliko dobra ideja za dejt kada dođe toplo vrijeme, a mnogima ne bi nikada pala na pamet. Ovo je pogotovo idealno ako se bojiš da ćete ostati bez tema za razgovore ili te pere trema, toliko se toga može komentirati u zoološkom i pokrenuti razgovor.

2.Piknik u parku

Piknik nije ideja koju je nemoguće za izvesti, samo ti treba malo organizacije i velika dekica. Još malo da mrvicu više zatopli, to će biti pravo razdoblje za piknik negdje u prirodi. Ne moraš ni ići daleko, negdje u parku, na obali rijeke ili jezera bit će idealno za realizirati ovu ideju. Osim dekice treba ti nešto za pojesti i popiti, uzmi neku društvenu igru i imaš zabavu za cijelo popodne.

3.Badminton na livadi

Ili bilo koji drugi sport koji možete igrati vani na livadi, a za koji su dovoljne dvije osobe. Ovu ideju možeš spojiti s ranije spomenutim piknikom i učiniti dejt još zabavnijim. Sjediti i pričati je previše stresno, lakše je trčati za lopticom i pričati, neće biti toliki pritisak.

4.Vožnja biciklima

Još jedna sportska ideja koja je savršena za tople proljetne dane je vožnja biciklom. Čim izađe sunce hrpa ljudi krene vaditi bicikle iz podruma i garaža, a ako je to nešto što radite i ti i osoba koja ti se sviđa, evo još jedna ideja kako se možete zbližiti. Obiđite biciklima svoje omiljene lokacije ili ih iskoristite da dođete do nekog udaljenijeg dijela grada, pogotovo ako u tvom gradu postoji neki lijepi stari grad ili wow dio prirode.

5.Odlazak na doručak

Svi na dejtove idu na kavu ili nekada i večeru, ali dejt za pamćenje će biti onaj koji će se izdvojiti, zato ti pozovi osobu koja ti se sviđa na doručak! Simpatično, ludo i neočekivano. Ili vam složi doručak kod kuće i uzmi sa sobom ili stanite u McDonald'su ili nekoj drugoj lokaciji i uzmite doručak za van. Kada se nađu dvije osobe koje su ranoranioci ovo je idealna ideja.

6.Romantična šetnja botaničkim vrtom

Još jedna lokacija koja postaje popularna u proljeće, a na koju uvijek zaboravimo iako je u centru grada je botanički vrt. Romantika uz cvijeće, pjev ptica i mirise prirode mogla bi ti pomoći da osvojiš tu curu koja ti se toliko sviđa.

7.Volontiranje

Raspitaj se gdje se sve u tvom gradu može volontirati i organiziraj da ti i osoba s kojom ideš na dejt volontirate jedan dan. To može biti u nekom skloništu za pse gdje možete otići u šetnju ili igranje sa psima, pomoć u pučkoj kuhinji ili možda u staračkom domu. Pokazat ćeš da si dobra osoba i dati nekome dejt na kakvom još nikada nisu bili. Kasnije uvijek možete otići na cugu i dodatno se upoznati i popričati o ovom iskustvu.

8.Gledanje zalaska sunca

Toplije vrijeme znači i da nećemo morati bježati na toplo kada padne noć već da ćemo moći i biti vani bez da se tresemo od hladnoće. Curama je uvijek zima, zato je s ovakvim dejtom najsigurnije pričekati upravo proljeće. Otići negdje izvan grada, na najviše brdo ili samo negdje gdje znaš da je lijep zalazak je top romantični potez.

9.Pravite se da ste turisti u svom gradu

Ne morate unajmiti vodiča ili se pridružiti grupi turista, već pronađite na internetu informacije o tome što se preporučuje turistima da posjete kada su u vašem gradu, koje su to must seen zanimljivosti, gdje je najbolje uzeti hranu, a gdje otići na kavu ili pivo. Složite popis i obiđite te lokacije, pofotkajte se za uspomenu i pojedite najbolji sladoled u gradu.

10.Povratak u djetinjstvo kroz dejt na igralištu

Još jedna neobična dejt lokacija koju možete posjetiti besplatno, a koju ima svaki grad je igralište. Ljuljačke, klackalice, vrtuljak, tobogan... što god ima vaše igralište vratit će vas oboje u djetinjstvo. To je većini sretno razdoblje, što nikako ne može biti loša poveznica ako želiš da dejt ostane u što boljem sjećanju. Od natjecanja u tome tko se može jače zaljuljati do držanja u zraku osobe na klackalici, možete raditi svašta i tijekom toga se bolje upoznavati.

Pogledajte još:

Zlatna pravila za uspješan prvi dejt: Drži se ovih 6 najvažnijih i sve će proći dobro

Teme za razgovor sa simpom dok se dopkate ili na dejtu: 32 pitanja koja ga možeš pitati kada razgovor stane

LOL! 15 GIF-ova koji *točno* opisuju kako se cure pripremaju za dejt i osjećaju na njemu

ljubav ideje za dejt par spoj druženje dejt cura i dečko

Još vijesti