Slika nije pronađena

Ne može se ići nigdje, ali ako se viđaš s dečkom/curom dovoljno dugo da idete jedno kod drugoga, ovo su neke ideje koje vam mogu sljedeće dejtove učiniti zabavnijima i drugačijima. Organiziraj sljedeći dejt night kod sebe doma, a neke od ovih ideja mogu ti poslužiti za inspiraciju.

Umjesto da uvijek gledate seriju ili film kada imate dejt doma kod nekoga, postoji toliko drugih aktivnosti koje možete raditi, a koje nisu tipične. Tako će druženje biti više za pamćenje, a to je ono što se želi postići. Potražili smo inspiraciju u novoj božićnoj seriji 'Dash & Lily', koja je odlična i zabavna, ali i puna ideja za romantična druženja. Nijedna od ovih aktivnosti nije neizvediva, ali ćeš se za neke ipak morati malo više potruditi, što ti sigurno nije problem napraviti za osobu koja ti se sviđa. Svi koji su gledali seriju, prisjetit će se svih ovih scena, a čak i da ju niste gledali, nema veze, svejedno možete ukrasti ideje Dashu i Lily, neće se ljutiti.

1.Organiziraj 'traženje blaga' uz pomoć knjiga koje imaš doma

Lily je po knjigama u knjižari sakrila tragove koji su Dasha vodili od jedne do druge knjige, sve kako bi došao do posljednjeg traga. Isto možeš napraviti i ti doma. Osmisli koja će biti krajnja nagrada, tj. blago, i sakrij tragove koji će voditi do njega. Možeš tragove sakriti u knjige ili ako niste ni ti ni partner ljubitelji knjiga, iskoristi druge stvari koje imaš doma. Od papirića s porukama, zagonetka, crteža... što god ti padne na pamet možeš iskoristiti kao tragove koji će voditi do blaga. Ovo je jedna od onih dejt ideja oko koje ćeš se morati malo više potruditi, ali sigurno ćeš oduševiti dečka/curu.

2.Napravite gozbu i naručite dostavu iz svih omiljenih mjesta

Ova je ideja inspirirana zadnjom gestom kojom je Dash išao osvojiti Lily. Kroz seriju su si ostavljali tajne poruke po cijelom New Yorku, a često je u priču bila upletena i hrana, koju je onda Dash za taj posljednji dejt svu naručio kako bi se prisjetili svih avantura. Isto možeš napraviti i ti. Naruči po neku sitnicu iz mjesta koja volite ti i dečko/cura posjećivati, burgere iz McDonald'sa, palačinke ili kolače iz neke slastičarnice, pizzu iz omiljene pizzerije... svi imaju neku hranu koja ih povezuje. Umjesto da kuhate ili zajedno naručite hranu, ovako iznenadi partnera nečim sličnim, ali opet drugačijim.

3.Tulum za dvoje u fensi odjeći ili odjeći koju želite nositi van, ali nikada niste

Svi imamo u ormarima onu odjeću za neku posebnu priliku, ali ju nikada nismo nosili ili ne onoliko koliko smo htjeli. Izađi iz trenirke i hoodice i odjeni onu wow haljinu ili šljokičastu suknju, što god odabereš, nećeš pogriješiti. Samo zato što ne idete nigdje, ne znači da se ne morate dotjerati.

4.Karaoke večer s božićnim pjesmama

'Dash & Lily' je skroz božićna serija, a kako se Lily u slobodno vrijeme bavi pjevanjem u božićnom zboru, pjevanje božićnih pjesama mora biti na listi ideja za dejtove. Karaoke su uvijek zabavna ideja! Ovo ti može poslužiti i kao super zabava za dupli dejt, bit će još luđe i urnebesnije.

5.Zajedničko ukrašavanje sobe

Ako puno vremena provodite kod tebe, možete jednu večer organizirati da zajedno ukrasite sobu u božićnom duhu. Izvucite dekoracije, svijeće, lampice, pronađite tutoriale kako napraviti kul pahuljice od papira i bacite se na ukrašavanje. Pustite si božićnu playlistu i uživajte.

6.Maraton serija/filmova

Gledanje filmova i serija je nešto što će svima prvo pasti na pamet kada se organizira dejt kod kuće, ali obično gledanje filma možeš pretvoriti u mali maraton. Pripremi serijal neki koji oboje volite, 'Sam u kući' ili 'Harry Potter' ili bilo koji drugi, i ostanite budni cijelu noć, gledajte filmove, zatrpajte se kokicama... a možete pogledati i seriju 'Dash & Lily'.

7.DIY projekt

Tutoriali za različite DIY projekte su zatrpali internet. Što god želiš napraviti, možeš pronaći 1000 različitih ideja kako to realizirati. Zašto onda ne uzeti neku od tih ideja za sljedeći dejt? Možete jedno drugome primjerice napraviti narukvicu, isto kako je u seriji Lily napravila za cijeli svoj razred. Pronađi neki dizajn koji bi bio i jednom i drugom lijep, nabavi pribor i zabavite se i usput napravite jedno drugome poklon za Božić.

8.Zajedničko kuhanje

Nisu svi ljubitelji naručivanja, a i nekada je to preveliki trošak za budžet, a ako volite hranu, ideja za dejt može biti i da zajedno skuhate vaše omiljeno jelo. Bilo da je to neka slastica ili slano jelo, sve što vam treba je recept i namirnice. Zajedničko kuhanje je super aktivnost za parove, bez obzira na to koliko znali kuhati, samo trebate izabrati jelo koje nije prekomplicirano za vas.

Pogledajte još:

Zašto bi ti trebala biti ta koja će napraviti prvi potez i pozvati dečka na dejt? Imamo 5 dobrih razloga

Teme za razgovor sa simpom dok se dopkate ili na dejtu: 32 pitanja koja ga možeš pitati kada razgovor stane

Prvi dejt je prošao super i dogovorili ste još jedan? Razlozi zašto je drugi dejt puno važniji od prvog

veza dejt kod kuće dečko par cura druženje dejt ideje za dejt

Još vijesti