Slika nije pronađena

Koliko ti se puta dogodilo da tvoja bff zna točno kako se osjećaš i što želiš čuti, dok tvoj frend ili brat nemaju pojma o čemu uopće pričaš. Vrijedi i obrnuta situacija naravno. Muški i ženski mozak funkcioniraju različito i to je činjenica.

I dok cure nikad neće moći shvatiti zašto muškarci razmišljaju na određen način ili pak rade stvari koje su neshvatljive, tako ni dečki nikad neće moći shvatiti neke stvari koje čine ženski svijet. Ovo su samo neke od njih:

Zašto je skidanje grudnjaka na kraju dana jedna od najboljih stvari na svijetu – jednostavno nema bolje osjećaja i nema riječi kojom se opisuje ta sreća.


Sve je u redu - naravno da nije sve u redu! Zašto to cure govore? Jer žele da ih dečki slušaju i obraćaju malo više pažnje. I kad cura kaže 'Sve je okej' to nije znak da je sve okej nego da ju dečko treba čvrsto zagrliti i provesti neko vrijeme s njom jer uglavnom 'nije sve okej'.


Kupovanje traperica je najgora stvar ikad – i molimo vas da imate razumijevanja. I cure bi htjele da mogu ući u dućan i reći da nose broj 38, teta prodavačica im donese hrpu modela i svi stoje savršeno. Ali život nije fer.


Zašto curama uvijek trebaju nove cipele, haljina, majica koja izgleda baš kao ona koju već imaju ? Jer im treba. Zato što će stare iznositi, a žele imati istu takvu. Curama ima smisla.


Šminke nikad dosta. Uvijek im treba jedna dodatna olovka za oči, ruž, a o lakovima za nokte da i ne pričamo.


Zašto curama treba tako dugo da se našminkaju? Zato što treba nacrtati ravnu crtu po kapku – neka se javi svaki dečko koji je to uspio. Plus naravno sve ostalo.


Kad cura kaže da želiš da ju fotka ona misli na barem deset fotografija. Ovo ne treba dodatno pojašnjenje, jasno je da se ne ispadne savršeno odmah na prvoj.


PMS Dečki nikada neće razumjeti pms i kako se cure tada osjećaju. Baš kao i bolovi za vrijeme menstruacije. Jednostavno  mazite i pazite i kupite puno čokolade svojoj curi i bit će svima bolje. I nemojte slučajno pitati: 'Jel' to zbog pms-a?'


Izgledam li debelo u ovome? Cura zna da ne izgleda debelo, samo želi čuti da je lijepa i da joj nešto dobro stoji.


Drama. Da nema drame bilo bi svima dosadno, a i realno, malo drame nikome nije naškodilo.


Foto: Shutterstock/Giphy

I.I.


Pročitajte još:

Dečki počujte: ovo je ono što cure vole na vama

Dečki priznali koje stvari kod djevojaka ne podnose

Dragi momci zapamtite ovo: što dečki moraju znati o curama

Dečki cure ?

Još vijesti