Slika nije pronađena

Vjerojatno ste se do sada susreli s onom vrstom dečki koji neprestano ponavljaju kako ne mogu pronaći curu, a razlog tome je što su 'dobri i neiskvareni' – promislite dva puta prije nego mu povjerujete.

Sudeći po iskustvima mnogih djevojaka, pokazalo se da takvi dečki uglavnom ispadnu sušta suprotnost onome kako se predstavljaju. Fini, dobri, pristojni i slatkorječivi, a kada otkriju pravo lice, curke ostaju zatečene i u suzama.

Kako bi vas poštedjeli susreta s tim zakamufliranim, narcisoidnim tipovima, donosimo vam 6 znakova pomoću kojih možete raskrinkati 'finog dečka' – on je zapravo obični glumac!

#Cure ga doživljavaju kao prijatelja

Ako neki dečko previše cvili oko ovoga i prečesto mu se događaju ovakve situacije, tu nešto smrdi. Svakome se može dogoditi da odjednom razvije dublje osjećaje prema frendu/frendici, ali ako se to stalno ponavlja, onda je problem u toj osobi. Ako je netko tvoj prijatelj i dobar je prema tebi, znači da te voli i cijeni kao prijatelja, a ne nužno da gaji ozbiljnije osjećaje.


#Nikada ne preuzima odgovornost

Što god da se dogodi – on nije kriv. Ako mu nije uspjelo s nekoliko cura, reći će da je to zato što su one izbirljive, umišljene ili vole zločeste dečke; problem nikako nije u njemu ili samo u činjenici da joj se jednostavno nije svidio na taj način. Njemu je teško prihvatiti spoznaju da se nekome nije svidio; uvijek traži 'dublje razloge' za odbijanje.

#Smeta mu puno stvari kada su u pitanju djevojke

Ako se ne žali na ljubavne neuspjehe, onda će vjerojatno komentirati kako su djevojke danas izbirljive, prečesto izlaze, previše piju, prejako se šminkaju, prečesto izmjenjuju dečke.. Sve u svemu zvuči kao staro gunđalo – a sve samo zato jer mu se stvari do sada nisu posložile onako kako je zamislio; pa kome jesu?


#Bolji je od svih

Ne samo da je bolji od cijelog muškog roda nego i od dobrog ljepšeg spola – bez brige, neće propustiti spomenuti to. Kad god bude u prilici, ispričat će neku priču iz koje će se izvući zaključak kako je on jadan, dobar i pošten, a netko ga je preveslao. Usta moja hvalite me kada nitko drugi neće!


#Ljuti se kada nije po njegovom

Svi smo prošli tu fazu, ali i ostavili ju daleko iza sebe u trenutku kada smo napunili sedam godina. E pa ima nekih koji nisu! Kada nije po njegovu, on se ljuti, gunđa i ponaša kao uvrijeđena gospođica. Nije to zato jer je osjetljiv ili jer si povrijedila njegove osjećaje nego jer je razmažen! Odrasla osoba mora znati prihvatiti da većina stvari u životu neće ispasti onako kako ih zamišljamo u početku.

#Ružno govori o bivšim djevojkama

Svi smo prekinuli, bili ljuti i povrijeđeni pa čak i bijesni. U takvim situacijama normalno je 'istresti se' po bivšem partneru, ali to ćemo učiniti pred frendicom, sestrom ili nekom bliskom osobom. Jednom kada prebolimo prekid, nije lijepo ići okolo i tračati svog bivšeg partnera jer to više govori o tebi nego o njemu. Zato ako čuješ da iznosi prljavo rublje, imaj na umu da će možda jednog dana tako pričati i o tebi.

Izvor: Gurl.com
I.N.

dobrica Glumac znakovi

Još vijesti