Slika nije pronađena

Dok ne upoznamo karakter nekog dečka do tada nam se sviđa ono što vidimo. Postoje neke općenite stvari koje sve cure vole kod dečki.

Svaka djevojka želi iskrenog, osjećajnog, zabavnog, pametnog, pažljivog i dobrog dečka, ali to ne znači da nećemo pasti i na neke 'površne' stvari.

Dečki, naćulite uši jer ovo je ono što sve cure vole kod vas:

Dečko koji miriše dobro

Dečki koji mirišu mogu osvojiti svaku curu, a miris kakav dečki imaju je točno kao opis iz neke knjige- mirišu po `zemlji` i muškosti s dodatkom limuna ili peperminta. Svi volimo kada netko lijepo miriše, ali moramo priznati da nas uvijek zanima kako miriše osoba koja nam se sviđa.


Podvrnuti rukavi

Kada dečko na sebi ima obučenu košulju i kada odluči podvrnuti rukave, cure na to padaju kao kruške. Rukavi podvrnuti iznad lakta čine dečke puno više zgodnijima i lako se može vidjeti oblik njihovih ruku. Upravo zbog toga cure su zahvalne svim dečkima koji se odluče na ovaj `potez`.


Dečko koji se proteže

Dečki ni ne razumiju koliko ih cure vole gledati dok se protežu. To je curama melem za oči jer tada mogu zamijetiti sve mišiće koji su trenutno tako ranjivi jer dečko nije ni svjestan koliko cura ga gleda u tom trenu.


Njihov osmijeh

Smješkanje, poluosmijeh, osmijeh koji se može vidjeti u očima...očito je da govorim o osmijehu, a ne moramo ni pričati koliko cure padaju upravo na njega. Dečkov osmijeh može ukrasti djevojčino srce.


Zagrljaj od dečka s lijepim rukama

Lijepi nokti na rukama dečka znače puno, a to su oni koji nisu izgrizeni, prljavi ili žuti. Cure vole nježnije ruke na dečkima, ali to ne znači da ne vole osjetiti i malo grubosti na koži.


Brada kao glavni adut

Ne vole sve cure dečke s bradom, ali većina ih preferira bradu. Treba se voditi mišlju da dečko koji vodi računa o svojoj bradi da će voditi računa i o svojoj djevojci. Brada daje dojam divljine u dečku i to cure s vremena na vrijeme vole.


Dubok glas koji osvaja

Imamo osjećaj da su duboki glasovi pomalo čokoladni s dodatkom viskija. Djevojke vole dečke s dubljim glasovima, a ne sa piskutavim kao da se upravo ispraznio balon napunjen helijem. Veće iznenađenje je kada netko ima dubok glas, a i zvuči seksi.


Polu otkopčana košulja

Ovdje se ne govori o totalno raskopčanoj košulji kao što radi Mladen Grdović kada ga ponese pjesma nego o diskretno polu otkopčanoj košulji. Kada je košulja malo otkopčana tada imamo mogućnost malo prijeći pogledom po koži dečka.

Dečki što cure vole na dečkima cure

Još vijesti