Slika nije pronađena

Bilo da se radi o tvom dečku ili dečku koji ti se sviđa, komplimenti su uvijek super opcija. Znaš i sama kako se ti osjećaš kad ti frajer kaže nešto lijepo, isto je i s dečkima. I oni vole čuti da super igraju nogomet, da im majica mrak stoji i da ti se jako sviđa njihova frizura.

Pravi put do muškog srca je (kroz želudac) kroz male i suptilne znakove pažnje od kojih je jedan svakako kompliment. Ovo su stvari koje svakako možeš reći dečku, a zauzvrat možeš sigurno očekivati osmijeh, pogled pod satom ili poziv na dejt.

Komplimenti za dečka koji ti se sviđa

1. Pohvali ono očito – reci mu da ti se sviđa njegova majica, novu frizuru ili novi ruksak. To može biti suptilno, onako u prolazu: 'Ej Marko, super ti je majica. Gdje si je kupio? Baš bi trebala bratu za rođendan nešto kupiti' – i odjednom razgovarate.

2. Svi vole biti pametni, pa mu reci: 'Sviđa mi se kako razmišljaš' – možda ste pod etikom ili sociologijom raspravljali o nekoj temi i tebi se baš svidio njegov stav. Slobodno mu nakon sata kažeš da ti se baš sviđaju njegove teze, a kompliment na njegovu pamet neće biti zaboravljen.


3. Pohvali njegov talent: 'Super igraš tenis, moraš mi jednom pokazati onaj cool pokret' - Svatko voli dobiti priznanje za svoj rad, a ovo ti je i prilika da dogovoriš neki suptilan dejt.

*Svaki put kad mu daš kompliment, lijepo se nasmiješi i tvoj je.


Komplimenti za tvog dečka


1. Dečki vole zaštititi svoje cure, pa mu reci nešto u stilu: 'Uz tebe se osjećam baš sigurno'
-

To mu možeš reći nakon što te dopratio do tvoje ulice nakon dejta i vjeruj nam da će se skroz rastopiti, a ti ćeš dobiti najveću pusu ikad.


2.  Neki komplimenti su uvijek u modi, a to je: 'Zbog tebe sam bolja osoba'
– reci mu zašto ga voliš, zašto je tvoj život bolji uz njega i sigurni smo da će tih pet riječi pozitivno utjecati na vaš odnos.


3. Budi kratka i jasna: 'Volim te gledati' - nema tu previše kompliciranja, reci mu da uživaš u tome dok ga gledaš i da ti je baš zgodan.


Foto: Giphy/Pinterest

I.I.

Pročitajte još:

Želimo da prestanu – nerealna očekivanja koja dečki imaju od cura

Većina to radi - Zašto zatvaramo oči prilikom ljubljenja?

Najgora situacija - što napraviti kad te starci ne puste na spoj?

Dečki veze komplimenti kompliment

Još vijesti