Slika nije pronađena

Dečki su komplicirana bića, a ovo to samo dodatno potvrđuje. Iako bi oni sami za sebe vjerojatno rekli da to nije istina i da su zapravo vrlo jednostavni, cure se s tim sigurno neće složiti.

Počnete se viđati, idete na dejtove, sve je super, misliš da ste kliknuli, poljubili ste se i osjetila si leptiriće – a onda hladan tuš, to je to, odjednom više nije zainteresiran. Kao da je izgubio interes preko noći. I ono što je najbolje ili ti da neki neobjašnjivo glupi razlog ili još bolje – ghosta te. Zašto? Što se dogodilo? Ispada da postoje 3 glavna razloga zašto dečki gube interes za curom i odustanu od dejtanja, možda je nešto od ovoga problem i tvog ljubavnog života.

1.Misli da ne zadovoljava tvoje kriterije

Jedan od razloga zašto dečki gube interes je jer osjećaju kao da ništa što naprave nije dovoljno dobro. Možda se ne žališ i ne kritiziraš ga direktno, ali ako svojim ponašanjem i komunikacijom to i indirektno daješ do znanja, njemu je to dovoljno, shvatio je poruku. Curama je žaljenje na stvari jedna od standardnih tema o kojoj pričaju sa svojim frendicama, ali kada to kreneš pričati s dečkom kojeg upoznaješ, može biti da on to krivo shvati. Točnije, da to shvati osobno i kao da mu želiš nešto poručiti. Dečki gube interes kada osjećaju da sve što rade nije dovoljno dobro. Čemu se truditi dalje.

2.Ne osjeća se ugodno s tobom

Ne može pred tobom biti opušten i ona prava verzija sebe. Ovo je još nešto što možda ne radiš namjerno, ali mu svojim ponašanjem stvaraš pritisak. Možda imaš visoka očekivanja o kojima si mu pričala, osoba si koja voli da je sve 'po špagi' i kada nije tako to na glas i kažeš ili na bilo koji drugi način pokazuješ da ti se nešto na njemu ne sviđa. Nitko ne voli biti u društvu osoba s kojima se ne može opustiti i osjećati sigurno i kojima ne može vjerovati.

3.Ima neke druge sheme i jedna od njih mu je zanimljivija od tebe

A možda uopće nije ništa što si ti napravila, već ste se samo upoznali u pogrešno vrijeme. Iako se viđa s tobom, ukoliko niste u vezi i tek se upoznajete, možeš očekivati i da se dopisuje ili viđa s još nekom curom ili curama. I slučajno ispadne da mu ta neka druga cura bolje sjedne. Iako bi bilo okej da ti to otvoreno kaže, u realnosti, nikad neće. Možda je u pitanju i bivša koju nije do kraja zaboravio i koja se ipak vratila 'u igru'. Nekada se takve stvari jednostavno dogode i ne bi trebala kriviti sebe ili se osjećati loše. Doći će netko kome ćeš ti biti broj 1.

Pogledajte još:

Znakovi da nisi jedina cura u njegovom životu – ponašanja koja govore da imaš posla sa ženskarošom

Spremna si za prvu pravu vezu? Ovih 7 osobina mora imati tvoj prvi dečko

Znakovi da nisi jedina cura u njegovom životu – ponašanja koja govore da imaš posla sa ženskarošom

ljubav gubljenje interesa Dečki veze

Još vijesti