Slika nije pronađena
Ok, ti i simpa ste razmijenili brojeve, nakon čega ti je poslao poruku. Malo ste se dopkali i bilo je zabavno, no od toga je prošlo nekoliko dana. On se ne javlja, što znači da je red na - tebi.

Iako je (sto puta) lakše čekati da on bude taj koji će napraviti prvi korak, ponekada nam se stvarno ne da čeka – njegova je brzina na nivou `puža´. Vrijeme je da ti budeš `ta´ koja će preuzeti inicijativu i prva poslati poruku. Ionako je prošlo vrijeme kada su dečki bili `glavni´. #nemačekanja

No što mu poslati? Kako započeti razgovor, a da ne ispadne kao da si očajna ili da ti se ful sviđa (što uopće nije loše dati do znanja, dečkima treba poticaja).

1. `Hej, što radiš večeras (smile emoji)?´ ili `Idem s frendovima u kino, hoćeš s nama?´. Ležerno ga pozovi na prijateljsko druženje s frendovima te se pobrini da sjediš – do njega.2. Ima još jedna fora u kojoj su ti frendovi glavni adut. `Nitko od mojih frendova ne želi ići gledati (umetni ime filma), hoćeš možda ti (emoji koji namiguje)?´3. Pošalji mu smiješnu fotku i napiši `Vidjela sam ovo i sjetila se tebe! (smile emoji)´. Nakon ove poruke okreni cijelu priču na zezanciju, a na kraju mu napiši `Ima toga još!´.4. Ako tvoja simpa ide u drugi razred, ali imate iste profesore - pitaj ga za insajderske informacije. `E je li vas pitala jučer ova iz matematike?´ ili `Jeste li pisali gramatiku iz hrvatskog? Mi pišemo u ponedjeljak5.
`Idem prošetati psa, jesi za šetnju?´ Ovo je idealna poruka ako ste susjedi.6. Napiši emoji priču, poput ove:


Ako je pametan shvatit će. A film, pizza i lijepa cura se nikada ne odbijaju.

7. Ako nisi sramežljiva, ovo su direktnije i smjelije poruke koje mu možeš poslati. ` Zaključila sam: sladak si. Što kažeš na dejt?´ ili `Autokorekt mi je promijenio tvoje ime u zgodan. Slažem se s njime! (emoji koji namiguje)´Jesi li ikada prva `uletjela dečku´?


Foto: Instagram/ Giffy

S.T.R.

Ti si brbljavica, on je sramežljiv - 6 savjeta kako pričati sa simpom

Svi žele #relationshipgoals - 8 stvari koje nikako ne bi trebale biti cilj u vezi

Dopisivali ste se i on više ne odgovara – zombiranje je OČITO postalo trend

dečko poruke uleti dejt

Još vijesti