Slika nije pronađena

Jedan od problema koji često cure imaju jest skidanje pred svojim dečkom prije seksa. Možda ne voliš nešto u vezi svog tijela, možda imaš neke šokove iz veze prije, a možda si samo sramežljiva – sve je to okej.


1. Ugasite svijetlo

– ako je riječ o nekom stanu ili sobi, prigušite ili ugasite svijetlo. Mrak će ti pomoći da ne misliš stalno o tome kako izgledaš i moći ćeš se prepustiti užicima. Nemojte baš biti u mrklom mraku jer može ispasti nespretno.


2. Obuci široku košulju ili kućni ogrtač
– ponekad je sve malo čudno dok stvari ne krenu pa će ti možda biti lakše ako u početku budeš malo zagrnuta.

3. Nabavi neko fora donje rublje – možda ti bude lakše ako se budeš osjećala 'ljepše' ili zavodljivo. Može to biti i neka fora zezancija, ali najbitnije je da se ti osjećaš ugodno.

4. Pričaj s njim – i to je opcija. Ako imaš neke šokove iz prijašnje veze, a novi dečko je pun razumijevanja slobodno porazgovaraj s njim o tome. Reci mu kako se osjećaš i možda ti bude lakše kad kaže što te muči.


5. Poigraj se – dok se još ne navikneš na skidanje ili dok se ne opustite, možeš se malo poigrati povezom za oči – naravno za njega. Pusti muziku i pleši dok se skidaš – to može biti skroz zabavno.

MALI DODATAK – nemoj da ti bude bed. Zašto? Jer dečki ne razmišljaju tako, vjeruj nam! U većini slučajeva on neće primijetiti tvoje strije ili škembicu ili zamišljeno salo iza uha zbog kojeg se bediraš. Vjeruj nam, on razmišlja jedino o tome što ćete sada raditi i ne bedira se. Zašto bi onda ti? Prepusti se i uživaj – naš savjet!


Foto: Unsplash

I.I.

Pročitajte još:

ŠOKANTNI PODACI ISTRAŽIVANJA Znaš li s koliko godina ekipa ima svoj prvi seks?

Pitanje koje muči mnoge curke – kako da seks bude manje bolan?

Trajao je samo minutu ili si ga imala s curom – je li to svejedno seks? Odgovaramo na vaša 'škakljiva' pitanja

dečko skidanje seks