Slika nije pronađena

Ovaj cool izum u obliku prstena predstavila je tvrtka British Condoms koja tvrdi da i.Con samo što nisu ugledali svjetlo dana i u dućanima. Prodaje se po relativno pristupačnoj cijeni od oko 515 kuna, a glavna svrha mu je poboljšanje seksualnog života onoga tko ga koristi.

Inžinjer kompanije British Condoms Adam Leverson rekao je za britanski Daily Mail: 'Naš proizvod je prelijep - profinjen, lagan, vodootporan i veoma koristan. Dolazi s nano chipom i može se spojiti na Bluetooth i s bilo kojom aplikacijom radi downloadanja i pregledavanja podataka'.Radi doslovno svašta – mjeri dužinu trajanja seksualnog odnosa, broj 'uboda', koliko brzo je frajer došao do vrhunca, koliko često ima odnose, koje poze najčešće prakticira, koliko kalorija potroši, a može registrirati i klamidiju i sifilis.
Najbolje je da ga dečko može koristiti paralelno s običnim kondomom (na kojem i dalje moraš inzistirati jer te štiti od bolesti). Nemojte zaboraviti, ovo je samo gadget!

Dolazi s garancijom od godinu dana, napravljen je tako da se prilagođava različitim veličinama penisa i može se koristiti neograničeni broj puta (naravno, do kad se ne pokvari). Puni se pomoću USB-a i s jednim punjenjem može se aktivno koristiti šest do devet sati.

A post shared by Hush (@hushdirectory) on


Adam Leverson tvrdi da je prvi pametni kondom već naručilo više od 90.000 ljudi, a u dućansku prodaju stiže tijekom prosinca. Svoj primjerak možete naručiti na njihovoj službenoj internetskoj stranici. Ovaj proizvod već je 1232 ljudi ocijenilo odličnim.


Loading...

Foto: Instagram/British Condoms

M.Z.

Pročitajte još:

Problem mnogih cura – što kad dečko ne želi koristiti kondom?

10 najvećih pogrešaka s kondomom koje radi previše parova

FUJ ILI COOL: Što mislite o novom trendu s kondomom koji cure koriste?

odnos dečko gadget dućan proizvod seks kondom

Još vijesti