Slika nije pronađena

Svi već dobro znamo da je Kim Kardashian oličenje trendova jer ipak, kada ona nešto fura neki čudan odjevni komad, svi ga odjednom žele imati! Takva situacija je i sada kada je obukla malo čudnovate čizmice koje su oku jako upečatljive pa zbog toga možda postanu i neki novi modni trend.

Kim Kardashian je poznata po tome da kada ona isfura neki možda neobičan odjevni komad, on vrlo vjerojatno postane odmah u trendu i svi ga žele imati! Sada je takva slična situacija gdje je Kim isfurala traper čizme koje su ekstra upečatljive, a iskombinirala ih je s tajicama i dugim smeđim kaputom. Radi se o kombinaciji za koju ne bi svatko imao hrabrosti nositi, pogotovo iskombinirati obične crne tajice s tako upečatljivim čizmama.

No, očito je kako Kim voli ekstravagantne outfite kojima privlači pozornost, a to je uspjela postići i ovim čizmama koje je nosila ovog tjedna makar joj je cijela kombinacija ležerna osim te upečatljive obuće. Traper čizme su bile popularne prije nekoliko godina, a nakon njih su postale popularne čizme iznad koljena u svim bojama. Hoće li njezine čizme vratiti ovaj trend ili napraviti potpuno novi gdje će svi nositi traper čizme iznad koljena kakve ima i Kim Kardashian?


Pogledajte još:

Sigurno se i Kim Kardashian može poistovjetiti – 13 'problema' koje kuže samo cure s velikom guzom

Kim Kardashian objavila slike iz tinejdžerskih dana – na sebi ima modne komade koji su danas opet u trendu

Frizer od Kim Kardashian otkrio cijenu ekstenzije repa koju je nosila na Met Gali – past ćeš u nesvijest

Moda traper čizme zima čizme kim kardashian

Još vijesti