Kim Kardashian

Svi već dobro znamo da je Kim Kardashian oličenje trendova jer ipak, kada ona nešto fura neki čudan odjevni komad, svi ga odjednom žele imati! Takva situacija je i sada kada je obukla malo čudnovate čizmice koje su oku jako upečatljive pa zbog toga možda postanu i neki novi modni trend.

Kim Kardashian je poznata po tome da kada ona isfura neki možda neobičan odjevni komad, on vrlo vjerojatno postane odmah u trendu i svi ga žele imati! Sada je takva slična situacija gdje je Kim isfurala traper čizme koje su ekstra upečatljive, a iskombinirala ih je s tajicama i dugim smeđim kaputom. Radi se o kombinaciji za koju ne bi svatko imao hrabrosti nositi, pogotovo iskombinirati obične crne tajice s tako upečatljivim čizmama.

No, očito je kako Kim voli ekstravagantne outfite kojima privlači pozornost, a to je uspjela postići i ovim čizmama koje je nosila ovog tjedna makar joj je cijela kombinacija ležerna osim te upečatljive obuće. Traper čizme su bile popularne prije nekoliko godina, a nakon njih su postale popularne čizme iznad koljena u svim bojama. Hoće li njezine čizme vratiti ovaj trend ili napraviti potpuno novi gdje će svi nositi traper čizme iznad koljena kakve ima i Kim Kardashian?


Pogledajte još:

Sigurno se i Kim Kardashian može poistovjetiti – 13 'problema' koje kuže samo cure s velikom guzom

Kim Kardashian objavila slike iz tinejdžerskih dana – na sebi ima modne komade koji su danas opet u trendu

Frizer od Kim Kardashian otkrio cijenu ekstenzije repa koju je nosila na Met Gali – past ćeš u nesvijest

Moda traper čizme zima čizme kim kardashian

Još vijesti