Voyage

Glazbena senzacija i regionalna ikona, Voyage, nedavno je stigao u Australiju kako bi oduševio svoje obožavatelje na turneji. Međutim, ono što se dogodilo u jednom frizerskom salonu u Sydneyu unijelo je neočekivani preokret u njegovu posjetu. Naime, poznati umjetnik odlučio se ošišati, ali rezultat je bio daleko od očekivanog.

Voyage i Henny Kako su izgledali Voyage i Henny na početku karijere: Objavili su staru zajedničku fotku

Voyage je izabrao jedan od salona kako bi povjerio svoj prepoznatljivi buzz cut stručnjacima. Unaprijed dogovorena cijena šišanja iznosila je respektabilnih 100 dolara, no ono što je uslijedilo ostavilo je slavnog glazbenika u potpunom šoku. Umjesto da izađe s očekivanom frizurom, Voyage je dobio rezultat koji bi se mogao opisati samo kao katastrofa. Nespretno ošišana i bez ujednačenog prijelaza, njegova frizura je definitivno razočarenje.

 

@opasni_panter 🇦🇺 prevaranti #voyage #fypシ #viral #opakipanter ♬ original sound - opasni_panter

 

Voyage nakon pogleda u ogledalo bio neizmjerno razočaran. Iako se trudio zadržati mirnoću, nije mogao sakriti nezadovoljstvo pa je sve to podijelio s fanovima. Unatoč dogovorenoj cijeni od 100 eura, čini se da je cijena koju je Voyage platio bila mnogo veća…

Voyage - 2 Znaš li da Voyage ima starijeg brata? Objavio je rijetku fotku s njim

voyage Frizura Australija turneja katastrofa

Još vijesti