Slika nije pronađena

Iako ćeš možda reći da je izgledala odlično u njemu, nije se osjećala odlično jer to nije nešto što bi inače nosila i što je njen stil. Ali to je čest slučaj sa celebovima, moraju nositi određene outfite koje im stilisti namijene i dogovore s dizajnerima.

Bella Hadid uvijek izgleda odlično, ima super casual stil koji bismo najradije kopirali da imamo novaca. Izgleda kao da se uopće nije previše trudila i kao da je nabacila prvu stvar koja joj je došla pod ruku, ali sigurno je svaki outfit kojem se divimo jako dobro osmišljen. Sada je za Vouge prokomentirala svojih 15 najupečatljivijih odjevnih kombinacija, onih o kojima su svi pričali. Jedan se posebno izdvojio jer je komentirala da ju je i dan danas dalje sram tog outfita. Radi se o jednom iz 2016. godine koji je nosila na Cannes Film Festival.

Embed from Getty Images

Svijet je bio oduševljen ovih zavodničkim izgledom, ali ne i Bella. Priznala je da je bila jako nervozna kada je nosila ovu haljinu. Iako zna da je izgledala dobro, osjećala se nervozno zbog toga što ima previše šminke i zbog jako velikog proreza na haljini. Ta haljina jednostavno nije ona. I dan danas osjeti sramotu kada vidi te fotke. Otkrila je da je to zapravo bio start u kojem se počeo formirati njen alter ego Belinda, koja je totalna suprotnost njoj samoj.Danas je puno pametnija kada bira što će nositi na crvene tepihe, a jedan od posljednjih izgleda s kojim je nedavno oduševila je i ovaj.

Kako se tebi čini outfit s crvenom haljinom? Misliš li da je to modni top ili flop?

Pogledajte još:

Luksuz o kakvom možemo samo sanjati: Top 10 najskupljih haljina koje su celebovi ikada nosili

Kakav badić su izabrale celebrity zvijezde za ovo ljeto? Donosimo 11 njih koji su nam upali u oko

Ne izgledaju kao Gigi i Kendall, ali su top modeli: 10 cura koje su uništile tradicionalni pojam ljepote

outfit vouge crveni tepih bella hadid

Još vijesti