3

Postoje sve teže zadovoljiti standarde ljepote koje nameće svijet mode. Trebali bi imati uzak struk, ali široke bokove, duge noge, pune usne, dugu kosu, slatke male nosiće i po mogućnosti biti bez celulita i imati 50 kilograma.


Svijet mode postaje sve oštriji i oštriji, standardi koje nameću mladim curama nisu zdravi, ali svejedno svi žele izgledati kao najpoznatiji svjetski modeli. Na modnim pistama i u časopisima modeli uvijek izgledaju identično, a to slike koje onda ostaju i u glavama djevojaka kao prikaz toga što se smatra lijepim i poželjnim izgledom. Djevojke koje nećemo viđati na svakom plakatu, ali postoje i uspješne su u ovom zanimanju su neke i od sljedećih. To su modeli koji su unišili tradicionalni pojam 'ljepote' i pokazale da ne moraš izgledati kao Gigi Hadid da bi bila lijepa ili postala model. Iako ne izgledaju kao tipični modeli, ove su cure lijepe i uspješne u modnoj industriji. Pogledaj u nastavku tko su one i kako to izgledaju.

Winnie Harlow


Foto: winnieharlow i sophiahadjipanteli / Instagram

(Foto: Instagram printscreen – winnieharlow)Prva na listi je Winnie, djevojka koja se probila u modeling svijetu iako izgleda dosta drugačija od tipičnog modela. Ima rijetki poremećaj kože nazvan vitiligo, od kojega boluje vrlo malo osoba na svijetu. Radi se o tome da joj ne nekim dijelovima tijela nedostaje pigmenta i izgleda kao da ima mrlje po cijelom tijelu. Bez obzira na to, uspjela je nanizati hrpu uspjeha do sada i postati profesionalan model.

modelimanekenkedrugačiji modelitipičan izgledposebne

36.511
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!