0

Opće je poznato da popularne celebrity zvijezde svaki svoj korak dijele na svojim društvenim mrežama, a pogotovo na Instagramu. Osim svakodnevice koju postavljaju na Instagram, svaka zvijezda ima barem jednu fotku u badiću kada je ljeto tako da su im sada profili puni takvih fotki, a vi provjerite kakve modele kupaćih kostima su ti celebovi odabrali ove godine!

Celebrity zvijezde poput Kylie Jenner, Kim Kardashian, Camile Cabello su odlučile podijeliti s Instagram svijetom kako uživaju u ljetu pa su objavljivale razne fotografije u kupaćim kostimima. I više je no očito da svaka od njih uživa u ljetu i visokim temperaturama, ali i da imaju zanimljive modele kupaćih kostima! Izdvojili smo 7 celebrity zvijezda i njihove zanimljive modele kupaćih kostima pa provjerite kakve su to badiće odabrale za ljeto 2021. godine!

1.Selena Gomez


Foto: Instagram - selenagomez / Screenshot

Selena je ovo ljeto definitivno izdominirala što je tiče kupaćih kostima! Ima kolaboraciju s brendom koji proizvodi kupaće kostime tako da je objavila nekoliko fotki u njima. Sve što možemo reći je da joj badići stoje odlično, a i modeli joj savršeno pristaju.

celebritykupaći kostimibadićiljeto

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.871
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!