Parfemi

Kada je neki parfem dobar nije važno što je tu već godinama, nema razloga da se samo zbog toga ne koristi. Ovi su se pokazali kao oni koje vrijeme ne može pogaziti, jer iako nisu najnovija izdanja, i dalje su najomiljenija.

Kada trebaš kupiti novi parfem, sebi ili nekoj ti dragoj osobi, nije tako lako odabrati, jer opcija ima. Jako puno! Zato je uvijek najbolje krenuti s onim parfemima koji su trenutno najpopularniji među curama, jer ako se sviđa tolikom broju cura, vjerojatno nije toliko loš. Pitanje je samo sviđaju li ti se note kakve ima taj parfem. Neke cure toliko obožavaju parfeme da imaju kolekcije koje su ogromne! One isprobavaju hrpe različitih parfema, koriste ih i izdvoje neke prave dragulje. Koji su parfemi trenutno glavni hit? Među ženskom populacijom mogu se izdvojiti 5 favorita, piše Glamour. Cure su na TikToku presudile. Ovi su najpopularniji trenutno.

 

 

5.Chanel Chance
Chanel i Burberry su otprilike tu negdje po popularnosti. Chanel je definitivno klasik među parfemima, a iako ovi parfemi jesu skupi, njegove 'Chance' verzije se mogu naći po ipak mrvicu nižim cijenama.

4.Burberry Her
Još jedan poznati brend i njegov manje poznati parfem. Burberry i Chanel bi dijelili zadnje mjesto, oboje su tu negdje po popularnosti, no i dalje popularniji od brojnih drugih parfema.

3.YSL Black Opium
U top 3 najpopularnija parfema smjestio se ovaj klasik za koji su svi čuli. Gotovo svaka cura koja kupi ovaj parfem, ostane oduševljena. Recenzije kažu da je odličan i onaj tip parfema za koji će te svi pitati 'a kakav to parfem nosiš?'.

 

 

2.Miss Dior
Na drugom je mjestu Diorov poznati Miss Dior. Zadovoljni korisnici kažu da je svjež i senzualan, što zvuči idealno za ljeto. Još jedan miris koji neće ostati nezamijećen kada ga nosiš.

1.Ariana Grande Cloud
Arianin Cloud definitivno predvodi kao najpopularniji parfem već neko vrijeme! Iako je od pjevačice, to neke odbija jer misle da je zbog toga manje kvalitete nego parfemi drugih brendova, ali garantiramo ti da nije. Čak je i bolji od dobrog djela njih! Apsolutno je favorit cura.

 

 

parfemi [HOROSKOP] Koji je parfem idealan za tebe s obzirom na znak zodijaka?

parfemi Ženski parfemi kojima dečki ne mogu odoljeti: Ova 3 će ih posebno osvojiti

parfem ženski parfemi mirisi najpopularniji

Još vijesti