Slika nije pronađena

Ne moraju svi znati da si imala mali slom i rasplakala se baš prije nego što trebaš negdje ići. Koji god da je razlog da si se rasplakala, a želiš sakriti svoje suze i natečeno lice, postoji jedan trik sa šminkom koji će ti pomoći baš u takvoj situaciji.

Volimo gledati rutine šminkanja poznatih osoba koje redovito na svom kanalu objavljuje Vogue, a posljednja u nizu čiji su video objavili je Lana Condor. Otkad se proslavila ulogom u filmskom hit 'To All the Boys I've Loved Before', stalno je u očima javnosti, a i njena je karijera doživjela uzlet. Radila je tako do sada s hrpom različitih stilista i vizažista, a od nekih je pokupila i par trikova. Jedan od njih je i kako uz pomoć šminke sakriti da si plakala. Trik koji nam svima nekada može dobro doći.To je jedan od dijelova njene rutine koji nam je posebno uhvatio pažnju. Taj je trik naučila baš na snimanju ovog filma, a evo o čemu se radi. Sve što ti treba je rumenilo. Puno rumenila. 'Bio je jedan dan kada sam bila jako umorna, nisam se uopće naspavala, radila sam po 18 sati na dan i rasplakala sam se. Osjećala sam se bolje nakon toga, ali kada sam došla na šminkanje rekla sam vizažistu  - sorry, kada plačem oči mi nateknu i izgledam ludo. I ona je rekla da samo stavim malo više rumenila na lice nego inače i nitko neće primjetiti da sam plakala', ispričala je u videu. Tako je i napravila i trik se stvarno pokazao uspješnim.

Lana korisi tekuće rumenilo Seleninog brenda Rare Beauty, ali da rumenilo bude intenzivnije, preko njega još stavi i malo crvenog ruža za usne. Ne preporučuje drugima da baš toliko pretjeraju kao ona, jer kako kaže, iz nekog razloga, njeno lice 'jede' rumenilo, zato ga stavlja toliko. Ti dodaj nešto više od onoga što stavljaš inače i nitko neće znati da si plakala.

Pogledajte još:

Kako povećati usne kod kuće? Ovo su 4 načina koja provjereno djeluju

Najveće i neoprostive make up greške koje smo svi barem nekada napravili – ovo je 7 najgorih

Ispravno precrtavanje usana izgleda ovako: Prati ove korake i nećeš izgledati kao klaun

rumenilo makeup rutina vogue plakanje trik lana condor

Još vijesti