Slika nije pronađena

Otkad su postale popularne traperice s visokim strukom, ne skidamo se iz njih. Olakšale su nam život na toliko načina i nema šanse da bi ih ikada više zamijenili za one niskog struka.

Traperice s visokim strukom su najbolji modni komad koji postoji i dokazat ćemo ti i zašto
. Ako ih već obožavaš, sigurno i ti imaš barem nekoliko razloga zbog kojih ih ne bi mijenjala za nikakve druge hlače, a ako ih ne voliš, onda bi te ovi razlozi mogli barem uvjeriti da ih probaš. One s niskim ili srednjim strukom uvijek će izgubiti borbu i odabrat ćemo hlače s visokim strukom. Ovo su glavni razlozi zašto je ovaj modela hlača postao takav hit i već ga dugo ništa ne može skinuti s trona popularnosti.

1.Sakriju trbuh
Svaka cura koja smatra da ima previše masnih naslaga na trbuhu osjećat će se ugodnije u hlačama s visokim strukom. Ili ako si samo netko tko ima problema s nadutosti. Visoki struk će to sve pokriti i stisnuti, pa samim time i maknuti iz fokusa. One s niskim strukom će taj dio tijela samo dodatno naglasiti i učiniti uočljivijim da nemaš ravni trbuh.

2.Ne spadaju s tebe

Hlače visokog struka čak i kada budu mrvicu preširoke neće non stop padati s tebe i neće ih biti potrebe svako malo podizati. Iako to nije problem, ne izgleda baš lijepo niti privlačno kada non stop povlačiš hlače prema gore.

3.Stoje dobro na svim oblicima tijela

Ovo je onaj tip hlača koji će stajati dobro baš svakome, bez obzira na to kakvo tijelo ima. Bilo da si ravna i mršava ili imaš naglašenije bokove, bilo da si niska ili visoka… bit će laskave na tvom tijelu. Samo trebaš pronaći model i pravu veličinu. U suprotnom se gubi efekt.

4.Udobne su

Iako nisu udobne kao trenirka, i dalje su udobnije od ostalih hlača. Pokriju dovoljno kože da se ne osjećamo previše izloženo i ne moramo se bojati da će nam bilo što ispasti iz njih. A iako pokriju dovoljno tijela, i dalje ne izgledaju bablji ili konzervativno, sve ovisi s čime ćeš ih kombinirati.

5.Stražnjica u njima izgleda bolje i naglašenije

Čak i cure koje su jako ravne kažu da u ovakvim hlačama dobiju stražnjicu. Ako to nije najveći plus! Zbog toga kako su napravljene stavljaju fokus na ovaj dio tijela, podignu stražnjicu i učine ju naglašenijom. S druge strane, one niskog struka će učiniti da izgleda spljošteno.

6.Daju iluziju da imaš dulje noge

Još jedna dobra stvar koju će napraviti za tvoje tijelo je da će ti dati i ovu iluziju. Što će se itekako svidjeti niskim curama. Zbog toga što je struk iznad pupka, izgleda kao da su noge puno dulje, pogotovo ako ćeš nositi kraću majicu uz njih.

7.Lako je s njima slagati outfite

Od nošenja crop topova do lakog rješavanja problema ako ti je majica preširoka ili predugačka – samo se zatakne u hlače i izgleda odjednom sve 100 puta bolje. Kakvu god da majicu staviš uz hlače visokog struka, veće su šanse da će izgledati dobro nego da neće.

8.Možeš se sagnuti i čučnuti bez straha da će ti se vidjeti gaće

Ili da će ti ispasti gornji dio stražnjice kao da si vodoinstalater. Sjeti se samo kako su ove radnje izgledale s hlačama niskog struka dok su se prije nosile. Non stop ih je trebalo podizati da ti se ovako nešto ne dogodi. Visoki struk neće nikada napraviti takve probleme. Možeš raditi u njima što god hoćeš, držat će se na mjestu.

9.Sigurnije se osjećamo u njima kada imamo mengu

Kada su oni dani u mjesecu, želimo hlače u kojima ćemo se osjećati sigurno i koje će čvrsto držati dolje sve na mjestu. Pogotovo ako nosiš uložak. Hlače visokog struka će nam dati taj osjećaj sigurnosti, a i pokriti trbuh koji nam u te dane uvijek izgleda naglašenije.

Pogledajte još:

Ne znaš s čim kombinirati trapez hlače i traperice? Nosi ih uz ovih 7 stvari i nećeš pogriješiti

Cipele koje ne bi smjela nositi uz traperice: Ovih 5 parova nikako ne ide skupa

Greške koje radimo kod kupovanja traperica: Za nekoliko od ovih 9 si i ti kriva

Traperice visoki vs. niski struk razlozi visoki struk

Još vijesti