Traperice

Uvijek smo svi toliko protiv traperica niskog struka jer smo uvjereni da one najgore stoje – ali je li to stvarno istina? Jedna je cura isprobala hlače različitih visina struka da pokaže koje stoje najbolje, a koje najgore.

Svatko ima različiti oblik tijela i zato možda neće svima svaki komad odjeće stajati jednako. Dok tebi neke hlače stoje super, tvojoj će frendici stajati loše. Iako su iste hlače, vaša tijela nisu ista. Tako i ovo uzmi s dozom opreza, iako, puno se cura u komentarima složilo s curom koja je snimila video.

Mango Najslađi prizor iz Manga: Cura je obilazila dućan i totalno se rastopila na odjelu s trapericama

Isprobala je kratke hlačice i nosila ih na tri različita načina – jednom ih je povukla što više da bude kao visoki struk, skroz spustila za niski struk i stavila na sredinu kao onaj struk srednje visine. I ispalo je da nismo bili u pravu sve ove godine i da nije niski struk taj koji najgore stoji, već srednji.

 

@megan_a_james muffin tops unite 🤝 #midrise #lowrise #comedy ♬ original sound - HBO

 

Kada je stavila na sredinu, da bude kao srednji struk, tada joj se najviše „prelilo“ tijelo preko hlača. Neki su naglasili da nije dobro to sve prikazala jer je koristila iste hlače, koje očigledno nisu napravljene da bi se nosile na srednji struk. Takvi su ipak u manjini, a u većini su cure koje joj zahvaljuju jer im je otvorila oči i da to što pokazuje stvarno ima smisla. Slažeš li se s tim da su hlače srednje visine struka najgore?

Slažeš li se s tim da su hlače srednje visine struka najgore?

Ukupno glasova:

Zašto su hlače srednjeg struka najgore? Jedna je cura dobro primijetila, jer ne prate liniju tijela, bez obzira kojeg si oblika i neće ti toliko naglasiti struk i bokove, što je danas popularno i nešto na što cure ciljaju. Iako je ona napravila video u kojem priča o hlačama, ovo vrijedi i za suknje. Neki su se dosjetili i da je problem u veličini, da su joj ove hlačice premale, ali kako je objasnila, kada obuće veće, stoje joj grozno posvuda jer su joj prevelike. Ako ništa, barem je pomogla svim curama koje imaju isti ili sličan oblik tijela kao ona.

Jesenski outfiti Kombinacije traperica i čizmi koje najbolje idu zajedno: S kojima nositi čizme na petu ili Uggsice?

Traperice visina struka koji najgore stoji visoki struk niski struk srednji struk isprobala pokazala na svom tijelu

Još vijesti