Slika nije pronađena
Kupnja novih trapki može biti totalna gnjavaža, pogotovo kada znamo da nam u starima guza izgleda najbolje, a teško da ćemo naći iste takve. Budući da je stiglo proljeće, zimske trapkama više nije mjesto u ormaru. Ili možda ipak je?

Tko još ima novaca za nove trapke svako malo? Upravo zato, da tvoj džeparac ne bi patio – u nastavku se nalaze precool ideje kako zimske trapke (koje smo već toliko puta nosile i koje su svi vidjeli) malo preoblikovati, `poboljšati´ i pripremiti za proljetne kombinacije.

1. `Iscufani krajevi´ - ovaj trend možeš vidjeti na SVIM trapkama u npr. Zari ili H&M. Iscufani krajevi nogavica su upravo ono što je sada IN, a na ovaj način ih možeš napraviti sama doma.

Potrebno je: Škare, ravnalo, malo strpljenja
2. `Zakrpa u obliku riječi´ - gdje god se okreneš, sve majice, veste, trapke i jakne imaju zakrpe u nekim ludim oblicima i bojama. Upravo zakrpe u obliku riječi će tvojim trapkama dati cool notu. Ovaj trend je pravi HIT, a zašto kupovati novo kada možeš napraviti svoje.

Potrebno je: Kupljena zakrpa, škare3. `Našivena srca´ - ova mala srca na kraju tvojih trapki, mogu biti pravi proljetni đir. Iako će ti za njihovu izradu trebati malo vremena i truda, totalno se isplati.

Potrebno je: Deblji konac u nekoj ludoj boji i igla.4. `Ušivena tkanina´ - ova DIY ideja je pravo rješenje kada ti trapke puknu na nezgodnom mjestu (nema ništa gore nego kada se to dogodi tvojim najdražim trapkama). Odaberi zanimljiv uzorak tkanine i uši je s unutarnje strane trapki i u trenu će stare trapke dobiti novo ruho.

Potrebno je: Škare, tkanina, konac i igla5. `Poruke na krajevima nogavica´ -
ako si spretna s rukama, ovaj DIY će za tebe biti mačji kašalj. Odluči se za neku poruku i totalno isfuraj ovaj cool look.

Potrebno je:
Konac i igla6. `Trapke bez džepova´ -
osvježi stare trapke tako na ful jednostavan način. Skini im džepove! Ako si jedna od onih koje mob ne furaju na stražnjem džepu – ovo je DIY baš za tebe. Uz pomoć škara samo rasparaj džepove s trapki i viola – spremne su za nošenje.

Potrebno je:
ŠkareHoćeš li isprobati nešto od ovoga?


Foto: YouTube/ Instagram

S.T.R./ Gurl.com

Modna blogerica čiji stil je VRH – Jelenine kombinacije oduševile su mnoge

Ovo bi mogao biti najveći trend 2017. - hoćeš li ga nositi i ti?

Proljeće je idealno vrijeme za - traper suknjice!

Moda Traperice trend proljeće hit cool diy

Još vijesti