Slika nije pronađena

Kraj ljeta donosi puno stvari, a jedan od njih su i sezonska sniženja. Možemo bez puno problema reći da nam je to omiljena stvar koja nas dočeka pri povratku s mora!

Jedini problem kod shoppinga jest što nas vrlo često zna zavesti pa na kraju završimo s hrpom stvari koje nam ne trebaju, a još smo manje planirale kupiti. Neka se javi cura koja u ormaru ima samo robu koju stalno nosi - sigurni smo da takva ne postoji.

Svi imamo barem jednu majicu koju smo kupile prije 3 godine i još uvijek čekamo prigodu kad ćemo ju moći nositi, a isto vrijedi za haljinu za koju još uvijek nismo uspjele smršavjeti. Trebamo li uopće krenuti s robom koju ne nosimo zato što je postala totalan 'trash', iako je prošle sezone bila najtraženija u svim dućanima?

Kako bi se zaštitila od sličnih prevara, donosimo ti par pitanja koji će ti sačuvati novčanik, ali i poboljšati garderobu!

'Koliko ću to često nositi?'

Vrlo često se dogodi da se zaljubimo u neki komad koji je prekrasan, ali i svakako preskup. I onda se probamo opravdati roditeljima (ali i same sebi) kako se radi o nečemu što ćemo ipak nositi stalno. No, koliko je to zaista istina? Hoće li se taj komad dobro uklopiti u tvoju garderobu? Na koliko kombinacija to možeš nositi? U kojim prigodama?

Ako se zaista radi o nečemu što će ti dobro poslužiti, onda se isplati uložiti malo više. Inače... Čuvaj kune za daljnji šoping!


via GIPHY


'Je li to moj stil?'

Svaka sezona nosi svoj trend i sasvim je normalno da želiš biti u trendu, no isto tako moraš biti svjesna toga da trendovi izlaze iz mode brže nego što uđu u nju. Nekad se poklopi da se trendovi skroz slažu s onime što ti se inače sviđa, no ako to nije slučaj - nemoj se previše zanijeti.

Želiš li zaista garderobu napuniti stvarima koje će ti zasigurno dosaditi nakon ove sezone?

'Stoji li mi to?'

Dobrodošla u klub cura koje kupuju robu samo zato što im se sviđa kako izgleda, pa čak iako im ne stoji dobro. Molim te, napusti ovaj klub i kupuj robu koja ti dobro stoji. Realno, koliko god ti se taj komad sviđao, kada dođeš doma i bude vrijeme da se obučeš, uvijek ćeš ga izbjegavati. Nitko se ne želi pogledati u ogledalo i vidjeti stvari koje mu ne stoje dobro.

Naići će komad koji će ti se sviđati, ali ćeš i super izgledati u njemu! Nemoj gubiti nadu.


via GIPHY


'Osjećam li se ugodno?'

Bilo da se radi o štiklama od kojih te boli noga nakon što si samo prošetala do ogledala da vidiš kako ti stoje, pa do traperica koje ćeš cijelo vrijeme navlačiti jer su ti prevelike, nemoj kupovati odjeću u kojoj se ne osjećaš ugodno.

Cura koja zrači samopouzdanjem nikada neće biti cura kojoj je neugodno u odjeći i cipelama koje je odabrala! A svi znamo koliko je samopouzdanje sexy...


Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

Često kritiziran, svi ga imamo u ormaru i obilježit će jesen – znaš li o kojem uzroku je riječ?

Sportske čarape se vraćaju u modu – od celebova naučite kako ih isfurati na dnevne outfite

Nikada nemaš dovoljno mjesta u ormaru za svoje stvari? Imamo rješenje!

shopping Moda kupovina odjeća trend

Još vijesti