Slika nije pronađena

Bilo da imaš problema s prištićima ili jako izraženim podočnjacima, nema te nepravilnosti koju ovi korektori neće sakriti. Najbolji su na tržištu kada je u pitanju prekrivanje.

Nekada nam jednostavno treba što veće prekrivanje kada je u pitanju korektor. Nekima će možda biti draže samo staviti malo korektora na problematična područja i u potpunosti zaobići stavljanje pudera, a nekima je jednostavno draže imati full make up sa što većim prekrivanjem na licu svaki dan. Ovo su korektori koje trenutno možeš pronaći, a koji imaju najveća prekrivanja – i najbolji su u toj kategoriji. Kako se radi o korektorima s velikim prekrivanjem, najčešće su gusti i neće izgledati kao da nemaš ništa – ipak je njihova glavna uloga sakriti SVE.

Tarte Shape Tape

Ovo je valjda jedan od najpopularnijih korektora koji je ikad postojao. Ako ikada dobiješ priliku doći do njega, nemoj oklijevati, jer nećeš požaliti, pogotovo ako si fan korektora sa što jačim prekrivanjem. Postoji li uopće makeup YouTube kanal na kojem ovaj korektor nije nijednom spomenut? Vjerojatno ne. Svoj kultni status stekao je s razlogom. Pa ipak, ukoliko imaš izrazito suhu kožu, oprezno s ovim korektorom, nemoj pretjerati i ne zaboravi ju prije dobro nahraniti kremom ili serumom.

Too Faced Born This Way Super Coverage

Još jedan korektor koji može stati rame uz rame Shape Tapeu kada je u pitanju prekrivanje, a koji ćeš bez problema pronaći za kupiti i kod nas je ovaj brenda Too Faced. Born This Way može biti korektor, tekući puder, tekuća kontura... Ima jako prekrivanje, a ni ne treba ga puno kako bi napravio svoj posao. Čak bismo rekli da nam je osobno mrvicu bolji od Shape Tapea jer je nešto hidratantniji i ne izgleda toliko teško na koži kao ovaj prvi.

ColourPop No Filter

Jedan cijenom pristupačniji korektor, ali i dalje s jako dobrim prekrivanjem je ovaj ColourPopov korektor. Osim što ima izuzetno dobro prekrivanje, nije uopće težak na koži. Rekli bismo samo da je minus što ga nema za kupiti kod nas pa je potrebno pogoditi svoju nijansu online, ali ako to uspiješ odraditi, imat ćeš wow korektor koji će sve sakriti – i to za malo novaca.

L'Oreal Infallible

Ovo je još jedan korektor o kojem se puno priča i kojeg hrpa ljudi obožava – i još jednom je to s razlogom. Ima itekako dobro prekrivanje i ne trebaš ga stavljati u nekoliko slojeva kako bi dobila dobru prekrivnu moć. Neće ti isušiti kožu, ali nemoj zaboraviti i ispod njega kožu dobro hidratizirati jer ipak, radi se o gustom i težem korektoru. Kada ga staviš na lice i fiksiraš puderom u kamenu ili prahu, ne moraš se bojati da će ti za par sati 'ispariti', stajat će satima i satima.

Makeup Revolution Conceal & Define

Jedan korektor koji možda nije u kategoriji s ranije spomenutima, ali može doći u nju ako ga staviš u dva sloja je Conceal & Define od Makeup Revolutiona. I u jednom će sloju imati dobro prekrivanje, ali ne toliko full coverage kao ostali. Ovo je korektor kojeg će voljeti cure koje imaju suhu kožu. Nešto je laganije teksture, ali to je zato i što nema toliko jako prekrivanje. Kada ga staviš, izgledat će prirodno, a ne kao da si se zacementirala, zbog čega je super za svaki dan i skrivanje nepravilnosti za u školu ili za na faks.

L.A. Girl Pro Conceal HD High Definition

I zadnji korektor koji smo tijekom svog života isprobali i koji može biti na ovoj listi je još jedan cjenovno pristupačan korektor, ali koji se ne zeza kada je u pitanju prekrivanje. Nećeš ga pronaći kod nas, ali ga je lako za naručiti s interneta jer ga ima doslovno posvuda. Prekrivanje mu je negdje između srednje i jako, ali neće učiniti da ti koža izgleda jako suho (opet: ne zaboravi dobro hidratizirati kožu prije, inače će sigurno izgledati grozno i suho korektor kada ga staviš), a i bit će tamo gdje ga staviš - cijeli dan. S obzirom na cijenu (oko 40ak kn), radi odličan posao: prekriva sve i ne mrda s kože. Minus je jedino neobičan aplikator. I ovo nikako neće biti dobar korektor za one s vrlo suhom kožom lica.

A koje je tvoje 'tajno oružje' koje će prekriti apsolutno sve?

Foto: Instagram/ Shutterstock.com - Ganna Tokolova

M.T.

Pogledajte još:

Od 28 kn do 295 kn: Naša top lista najboljih korektora koji trenutno postoje

Najbolji korektor na svijetu po odabiru 'običnih' djevojaka!

Primer, korektor i puder - znaš li uopće čemu služe?

top lista najveće prekrivanje nepravilnosti full coverage korektor Prekrivanje

Još vijesti