Slika nije pronađena

Kada samo gledaš njihove fotke, frizure se čine komplicirano, ali uz ove tutoriale s YouTubea, vidjet ćeš da ih nije toliko teško napraviti. Za neke će ti trebati više prakse, za neke manje, ali sve su izvedive. Koja ćeš Disney princeza postati?

Disney princeze uvijek imaju tako divnu kosu, punu volumena, lijepe frizure, uvijek postojane i na mjestu. Neke se od tih frizura čine komplicirane, ali uz ove tutoriale, sve ih možeš i ti savladati. Na YouTubeu se mogu naći tutoriali za sve moguće što ti padne na pamet, pa tako i za frizure Disney princeza. Svaka od njih ima svoj poznati način na koji nosi kosu. Neke jesu nešto elegantnije i nisu za svaki dan, ali većinu ipak možeš furati svaki dan. Iskoristi slobodno vrijeme koje imaš  kod kuće da se do početka škole izvježbaš i savladaš neke od ovih frizura koje ti se sviđaju. Samo prati tutoriale i vidjet ćeš – stvarno nije toliko teško koliko se čini na prvu.

Jasmin (Aladin)


Umjesto da napraviš običan rep, Jasmin iz Aladina ti može biti inspiracija za nešto malo drugačiji. Postoje različiti načini na koji možeš napraviti ovakvu frizuru, a ovo je samo jedna od verzija koja je izgledala posebno lijepo. Jedini problem s ovom frizurom je što moraš imati dugačku kosu.

Zlatokosa


Zlatokosa svoju dugu kosu nosi u pletenici, ali ne bilo kakvoj. Radi se pletenici sličnoj ribljoj kosti, ali u nešto kompliciranijoj verziji. Isplati se malo pomučiti i pokušati i 10 puta ispočetka splesti ovakvu pletenicu, jer kada shvatiš sistem i uspiješ, rezultat će biti wow.

Anna (Frozen)


U novom nastavku 'Frozena' Anna nosi raspuštenu kosu i vrlo jednostavnu frizuru od nekoliko pletenica. U ovom tutorialu imaš dvije slične, ali opet i različite, verzije frizure kakvu nosi Anna. Pokušaj ih napraviti obje i vidjeti koja ti bolje stoji.

Pepeljuga


Pepeljuga u najpoznatijoj animiranoj verziji nosi na bal kosu u punđi i svijetloplavi rajf i to je njena frizura po kojoj ju svi prepoznaju, a iako postaje tutoriali i za tu frizuru, ona koja nam je ipak malo ljepša je frizura koju je Pepeljuga nosila u filmu. U filmu iz 2015. godine gdje ju glumi Lily James, na balu ima malo drugačiju frizuru, puno prikladniju za svaki dan. I u ovu su frizuru uključene pletenice.

Belle (Ljepotica i zvijer)


I za ovu frizuru je tu tutorial koji rekreira tri frizure koje je nosila Belle u filmu 'Ljepotica i zvijer'. Radi se o novijoj verziji u kojoj je Emma Watson zasjala kao Ljepotica Belle, a frizure koje je nosila su tako divne! U ovom tutorialu pronaći ćeš upute kako napraviti tri frizure iz filma. Teško je odlučiti koja je ljepša.

Elsa (Frozen)


Druga princeza iz 'Frozena' Elsa, također ima divnu frizuru. Pletenica koju nosi izgleda toliko kraljevski, a cijeloj frizuri daje posebnu notu volumen koji ima u kosi. Kako postići da ti kosa uz glavu ne bude 'spljoštena' kada ispleteš pletenicu? Otkrit ćeš u ovom tutorialu.

Snjeguljica


Punđa koja izgleda kao da je pomalo messy jer nije skroz zaglađena, ali je svejedno elegantna je nešto što Snjeguljica obožava nositi. Podsjetit će te možda na frizure iz nekog prošlog razdoblja ili čak pomalo na nešto što bi nosile pin up djevojke. Ovo je još jedna od frizura koja će zahtijevati malo više truda, ali bila bi savršena za maturalnu večer.

Foto: Imdb/ YouTube printscreen/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

KVIZ: Koji ste Disney par ti i tvoja ljubav?

Osvoji i ti svog princa na bijelom konju: Isprobaj ovih 7 taktika osvajanja kojima se koriste Disney princeze

Uroni u svijet mašte – pretvori se u svog omiljenog Disney lika uz robu koju već imaš u ormaru

Frizure tutorial disney princeze disney youtube

Još vijesti