Slika nije pronađena

Iako su obične, nisu dosadne i nešto što svi imaju. I dalje ćeš imati malo drugačije nokte, ali bez da su upadljivi. Ove su ideje super ako ideš još u školu ili si na faksu/poslu gdje ne smiješ imati jarke i dugačke nokte.

Kada skrolaš Instagramom, čini se kao da svi imaju neke dizajne na noktima, boje, crteže, dijamantiće i tko zna što sve ne. Ako ti se to ne sviđa ili ne smiješ imati iz nekog razloga takve nokte, onda su sljedeće ideje za manikuru za tebe. Sve su ove manikure jednostavne, nisu upadljive, a opet su po nečemu malo drugačije i posebne. Uz to, ovakvi će nokti dulje vrijeme izgledati uredno jer se neće toliko vidjeti ako se lak malo oljušti ili kada ti nokat malo izraste.

1.Nude boje, ali s mat završetkom

Kako neku običnu nude nijansu pretvoriti u malo drugačiju i zanimljiviju? Samo odaberi lak koji ima mat završetak. Bilo da biraš svijetloplavu, breskvastu ili bež nijansu, sve će boje izgledati jednako dobro u mat verziji kao i u sjajnoj, možda čak i bolje. Postoje čak za kupiti posebni prozirni lakovi koje samo trebaš staviti preko svog omiljenog laka i pretvorit će ga u mat.

2.Milky nokti

Varijacija na temu bijelog laka. Bijeli lak na noktima može izgledati kao da si stavila korektor ili se uopće neće vidjeti, što nijedno ni drugo nije idealno, ali zato ovakvi 'mliječni' nokti izgledaju predivno. Decentno i elegantno!

3.Francuska manikura sa šljokicama

I šljokice je moguće staviti u varijanti gdje neće izgledati napadno, a jedna od njih je i francuska manikura. Umjesto bijelih vrhova, stavi šljokice u nekoj nude varijanti. I obična francuska manikura je nešto što uvijek izgleda lijepo, ali ovako će biti ipak mrvicu drugačija.

4.Svaki nokat druge boje

I dalje se držimo svijetlih i nude boja, ali umjesto da stavimo istu boju na sve nokte, na svaki nokat neka ide neka druga. Biraj nijanse iste boje ili neke koje će stvoriti ombre efekt. Ovdje možeš odabrati koje god boje želiš i izgledat će dobro. Teško da ćeš pogriješiti.

5.Malo drugačija francuska manikura

Ako ti se sviđa ideja francuske manikure, ali si ju nosila već toliko puta i ne da ti se opet, onda možeš napraviti nešto slično ovim noktima. Uzeli su inspiraciju iz francuske manikure, ali su malo drugačija verzija. Neka linija umjesto na vrhu nokta bude na svakom noktu drugačija, na jednom normalna, na drugom na dnu umjesto na vrhu nokta, pa sa strane… I dalje izgleda neutralno i jednostavno, ali nije tipično kako se uvijek nosi.

6.Nokti s mini motivom

I motiv se može ukomponirati na nokte da bude slatki i jednostavan. Srčeko, zvjezdica, točkica, što god želiš, a da je jednostavno, može se nacrtati na sredinu svakog nokta. Ili samo jednog ako ti je previše na svakome. Mora biti jednostavni motiv kako bi i crtež mogao biti mali, a ne preko cijelog nokta. Preslatko!

Pogledajte još:

Inspiracija za tvoju sljedeću manikuru: 4 dizajna su trenutno najtraženija! Koji biraš?

Lik pokazao curama kako nekoga udariti šakom ako imaš duge nokte – bez da samu sebe ozlijediš

Proizvod za uređivanje obrva koji odjednom svi koriste – a zapravo je za kosu

manikura inspiracija za nokte jednostavna manikura

Još vijesti