Slika nije pronađena

Jedan dan je sunčano i toplo, drugi dan se smrzavamo – jesen je konačno stigla. I dok svi panično spremaju ljetnu odjeću i vade zimske veste, ti se još malo poigraj ljetnim krpicama i smisli skroz novi outfit za ovu jesen.

Obožavaš svoje kratke hlačice ili duge haljine koje su bile pravi hit ovog ljeta? Ovi jesenski sunčani dani kao stvoreni su da još malo uživaš u svojoj ljetnoj odjeći.

Imamo ideje za pet ljetno-jesenskih kombinacija i sigurni smo da u ormaru imaš odjeću koja će se savršeno uklopiti u ove predloške.

1. Kratke hlačice i topla vesta

Ideš u šetnju s frendicom i vani je tipično jesenski – sunce, ali je hladno. Probaj isfurati kratke hlačice i gore toplu vestu.2. Tregerice i majica s dugim rukavima

Cijelo ljeto nisi se skidala iz svojih omiljenih tregerica? Ne moraš ni sada! Samo umjesto majice na bretelice ispod obuci majicu s dugim rukavima i tvoj jesenski look je spreman.3. Slamnati šešir

Po ljeti te štitio od sunca, a sada može biti samo cool modni dodatak.

4. Majica ispod haljine

Duge haljine bile su pravi hit ovog ljeta i sigurni smo da imaš barem jednu u ormaru. Sada ispod samo obuci neku cool majicu, gore jaknicu i spremna si za kino s curkama.


5. Vesta preko haljine

Kratke ljetne haljinice jednostavno neodoljive. Zaogrni se toplom vestom, poveži sve cool remenom i spremna si za kavu u gradu.


Foto: Pinterest/Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Misliš da samo ljeto može biti nezaboravno? Jesen će biti totalno zakon!

8 razloga zašto je jesen najbolje godišnje doba

10 razloga zašto je dobro što se ljeto bliži kraju

odjeća Ljeto jesen

Još vijesti