Ljetni outfit

Osnova ljetne garderobe ti može biti ovih 10 komada odjeće (i obuće). Možeš ih iskoristiti bez obzira na to kakav stil odijevanja imaš jer ih je lako prilagoditi za svaki stil. Nisu osnova bez razloga.

Vrijeme je da počnemo razmišljati o ljetnoj garderobi! Pogledaj što imaš, što je uništeno, razvučeno ili više nije tvoj stil – to izbaci i onda kada napraviš čišćenje ormara, najbolje ćeš vidjeti čega imaš, a što ti nedostaje. U svakom ormaru će za ljeto dobro doći ovih 10 ključnih komada. Oni su najbolje investicije jer ćeš ih nositi non stop, svaki dan! Najbolje je s njima i to što ćeš ih moći nositi i sljedeća ljeta – jer su svi ovi komadi klasici i ne izlaze iz mode. Must have su za ljeto. A oni su…

1.Bijela majica kratkih rukava koja nije skroz uska
U njoj ćeš se osjećati ugodno jer nije preuska, ali nije ni široka pa ti neće jako visjeti. Taman je i zato ćeš ju sigurno često nositi – i zato jer ide uz sve.

2.Lagana ljetna haljina u boji koja ide uz tvoj ormar i stil
Duža ili kraća ljetna haljina u bijeloj, pastelno plavoj ili bilo kojoj drugoj boji je dobar dodatak ormaru. Idealna za izvući na one dane kada je jako vruće i nemaš se vremena puno sređivati. Bit ćeš sređena u tren oka i nećeš se kuhati.

 

 

3.Ravne sandale (ili fensi natikače) koje su ti udobne
Koje ćeš imati za van, za do grada, kada negdje ideš. To mora biti obuća koja ti je udobna i koja bojom odgovara uz većinu tvog ormara.

Odjevna kombinacija za izlazak Majice i topići koji će se nositi ovog proljeća i ljeta: 7 modela kojima se najavljuje popularnost

4.Kratke hlačice koje nisu od trapera
Iako su traper kratke hlačice klasik, dobro uvijek dođu i još jedne koje su od drugačijeg materijala. I koje nisu prekratke da ti stražnjica ispada iz njih! To mogu bili od lana ili bajkerske, kakve ti se sviđaju.

 

 

5.Oversized košulja dugih rukava
Košulja dugih rukava koja je malo prevelika je super dodatak ormaru za ljeto. Možeš ju iskoristiti kao laganu „jaknicu“ za prebaciti kada u večernjim satima malo zahladi.

6.Sunčane naočale
Ne možeš dočekati ljeto bez njih!

 

 

7.Majice u potkošulja stilu
Osim malo šire bijele majice s kratkim rukavima, dobro će ti doći i obične potkošulje. Majice bez ikakvih motiva, jednobojne u različitim varijantama – najviše ćeš ih nositi.

Trendovi s modnih pista Trendovi s modne piste koje ćemo nositi ovog proljeća i ljeta: 10 ih se uguralo u našu modnu svakodnevicu

8.Duge hlače koje su šire i/ili tanje
Jedan model dugih hlača koji će ti tijekom ljeta dobro doći su hlače sa širim nogavicama, i idealno ako su od nekog laganijeg materijala. Ne želiš po vrućini nositi uske hlače, nije baš dobar osjećaj.

 

 

9.Traper kratke hlačice
Naravno, nema ljeta i bez traper kratkih hlačica. Postale su zaštitni znak ljeta. Ima ih u različitim modelima, dužih i kraćih, a možeš čak i sama napraviti svoje od starih traperica koje ne nosiš.

10.Šilterica
Osim sunčanih naočala, jedan modni dodatak koji je u trendu i koji paše uz skoro sve je šilterica. Nije ju loše imati jer ćeš ju sigurno i koristiti više nego što misliš.

Moda Ljeto u ormaru klasici trebaš u ormaru za ljeto odjeća stil najviše nositi odjevni komadi ljetni klasici

Još vijesti