Slika nije pronađena

Crop topovi su in, bez obzira što dolazi hladnije razdoblje, kada se ide van ili na druženja, ovaj će ti hack dobro doći. A i još je uvijek sunce i popodne prilično toplo i sigurno ti neće biti hladno ako nosiš kraću majicu i hlače visokog struka.

Cropane su se majice počele nositi tijekom cijele godine, i ako je to nešto što ti se sviđa i što voliš nositi, onda će ti ovaj hack biti nešto najbolje ikada. Uz njegovu pomoć, možeš bilo koju svoju majicu pretvoriti u crop top, ali bez da ju režeš ili na bilo koji način uništiš. Jedna je cura otkrila svoj mali trik i svi su poludjeli za njim – jer kako i ne bi kada je odličan. Osim što nećeš apsolutno nikako uništiti majicu, ni ne treba ti ništa, osim grudnjaka, koji ionako vjerojatno imaš na sebi kada ideš negdje. Video je sakupio skoro 2 milijuna lajkova!

@angelab0ss

Reply to @misty_m123 ##tshirthack ##tiktokhacks ##youneedtotrythis ##bussin ##SyncYourMiO ##tophacks ##coolhack

Dhoor Penddi - Mortifero Guiira

Bitno je da je u pitanju neka malo rastezljivija majica jer ju moraš odjenuti naopako, doslovno okrenuti na drugu stranu i obući tako da ti je dolje otvor za glavu (bez da stavlja ruke kroz otvore za ruke), onda preko nje staviti grudnjak kao kada ga stavljaš i normalno, provući ruke kroz rukave i okrenuti majicu preko grudnjaka da izgleda kao da si ju stavila na sebe normalno. Pogledaj video i vidjet ćeš da je full jednostavno! A izgleda dobro, kao da je majica cropana i nemaš brige da će se igdje išta pomaknuti ili pomrdati tijekom dana.

Pogledajte još:

Znaš ono kada ti se na novim tenisicama pojave nabori od hodanja? Možeš ih izravnati! Jako lako!

Iz naprijed su normalne, ali onda kada se okreneš… Ove hlače s Asosa zbunile su kupce, zbunit će i tebe

Komadi odjeće koje svaka cura mora imati u ormaru – ovih 8 će ti baš uvijek dobro doći!

crop top modni hack trik

Još vijesti