0

Postoje situacije kada će ti ovi komadi dobro doći i to neće biti par takvih situacija, spasit će te uvijek kada zagusti. Sve su to osnovne stvari koje se možda čine dosadne i bezveze, ali upravo su takve stvari nešto što nam najčešće treba.


Ovo nisu komadi odjeće koji će podignuti tvoj stil na viši nivo ili odjeća u kojoj ćeš posebno doći do izražaja kada ćeš ju nositi. Ovo je odjeća koja će ti pomoći u trenucima najvećeg modnog očaja i koja će uvijek biti in, jer neke stvari baš nikada ne izlaze iz mode. Svi će ti ovi komadi redovito trebati, a kada ih jednom počneš koristiti, pitat ćeš se kako si do sada živjela bez njih. Jer nekada nam nije bitno da izgledamo wow, nego samo udobno i da se osjećamo dobro. Sve ove komade odjeće možeš bez problema prilagoditi svom stilu. Pogledaj u nastavku na kojih to 8 komada odjeće mislimo.

1.Najobičniji bijeli i crni topić


Foto: mollysmith19 / Instagram

Čine se kao nešto najdosadnije ikad, ali broj situacija u kojima te ovakvi topići mogu spasiti ne mogu se niti nabrojati. Mogu dobro doći kada nijedna druga majica kao da ne stoji dobro uz outfit koji želiš nositi, kada ti treba nešto casual, ali i nešto što možeš dotjerati za primjerice izlazak ili dejt, kada želiš da sav fokus bude na hlačama ili suknji koje nosiš…

modaodjevni komadiormarodjeća

36.511
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!