Slika nije pronađena

Škola je počela, a s njome stižu i novi problemi poput svakodnevnog učenja, biranja outfita i frizura za koje više ne znamo kako ih napraviti, a da izgledaju dobro. Frizura je svakako bitan dio svakog outfita, pa tako i onog školskog!

Nema veze je li kosa duga, kratka ili srednje duga, neke cure imaju privilegiju da im izgleda odlično obična, ravna i spuštena, dok neke svaki dan moraju raditi neke drugačije frizure. No, ipak smišljanje novih i različitih frizura svaki dan nije tako jednostavan zadatak kao ni biranje drugog outfita svaki dan. Danas donosimo ideje za frizure, za sve one koji nemaju inspiracije, a koje su idealne za školu i mogu se iskombinirati s bilo kakvim outfitom.

1.Simple frizura uz pomoć kopče

Ova frizura je toliko jednostavna za napraviti, a ova djevojka ju je napravila i u usporenoj verziji te je snimila video kako bi svi mogli vidjeti kako se pravilno radi. No, bez obzira na to što je jednostavna, ujedno je i vrlo zanimljiva frizura koja bi se mogla profurati u školu!


2.Marama kao glavni detalj

Marama se može furati na različite načine, a jedan od njih je definitivno i ovaj gdje se ona samo jednom zaveže oko male punđe ili repa – izgleda sjajno, a i zanimljivo je to što se može svezati u raznim kombinacijama s kosom.


3.Visoki rep

Ova djevojka je išla na čistu jednostavnost – svezala je dva mala repića od svega dva pramena i od toga napravila visoki rep. Možda se radi samo o visokom repu, ali izgleda puno efektnije upravo zbog dva mala repića koje je napravila prve.


4.Pola pletenica, pola rep

Ova pletenica se ne plete na način kako se plete ona prava, nego se premješta kosa s jedne strane na drugu glave i naposljetku se sveže rep. Pletenica krasi prednji dio glave se visoki rep nadovezuje na nju. Isti efekt se može postići ako se pletenica napravi na isti način, ali ne na tjemenu glave, već tako da bude ispod repa.


5.Fejk pletenica

U ovom slučaju se radi o pletenici, odnosno o fejk pletenici koja se radi malo drugačije u odnosu na sve druge. Nazvali smo ju fejk pletenicom jer krajnji rezultat izgleda poput riblje kosti (koju nije tako jednostavno napraviti), a ona to uopće nije! Djevojka u videu ju je izvela nevjerojatnom lakoćom, a bila bi idealna frizura za nadolazeće školske dane.


Frizure definitivno ne mogu biti jednostavnije od ovih, a sigurni smo da zasigurno primamljuju poglede u školi ili na faksu, posebno u kombinaciji s dobrim outfitom.

Pogledajte još:

Nova ti frizura stoji grozno i ne znaš što napraviti? Donosimo ti 6 mogućih rješenja za taj problem

Velika jesenska hit frizura: Društvene mreže su odredile koji je sljedeći trend koji nosimo na kosi

Sredite frizuru, a ona se raspadne u roku od nekoliko sati? Upotrijebite ove trikove kako bi frizura trajala cijeli dan

Škola Frizura faks Početak školske godine jednostavne frizure

Još vijesti