Slika nije pronađena

U ovom ćeš se kaputu osjećati kao zvijezda dok hodaš gradom. Zebra uzorak je ove sezone IN, a izdvojit ćeš se i jer nećeš izgledati kao svaka druga osoba na cesti u potpuno crnom kaputu. Plus je i što ti u njemu sigurno neće biti hladno.

Iako celebove većinom oblače dizajneri i nose odjevne komade koje si mi obični smrtnici ne možemo priuštiti, ponekad kupuju odjeću i u dućanima koji su nam dostupni. Kao što je primjerice slučaj sa Selenom Gomez i kaputom kojeg je nosila ovaj vikend u Londonu.
Zimi je kaput glavni dio outfita zbog čega treba pridati posebnu pozornost odabiru kada ga kupuješ. Ipak je to jedino što će ljudi i vidjeti na tebi u ovim mjesecima. I koliko je god crni najobičniji kaput klasik s kojim ne možeš pogriješiti, nekada je zabavno odabrati i neku trendy opciju u kojoj ćeš izgledati kul i drugačije. Selena je nosila baš takav kaput – mekani kaput od umjetnog krzna sa zebra uzorkom. Dugačak je, mekan i izgleda full toplo. Kaput izgleda kao da je skupi i dizajnerski, a zapravo je iz jednog dućana u kojem sigurno ponekad shoppingiraš i ti. Iz Manga! To znači da ga možeš u dućanima i kod nas, ali i putem web shopa.


Cijena kaputa je 1 299,90 kn, što možda i nije najniža cijena za kaput, ali ako si u potrazi za toplim i kul kaputom i budžet ti dopušta, ovo je super prijedlog koji možeš uzeti u obzir.


Foto: Instagram/ Mango/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Provjeri imaš li ovih 5 komada odjeće u ormaru – oni su najbitniji za složiti stajliš zimski outfit

Bez kojeg komada šminke jednostavno *ne možeš živjeti*? - pitali smo čitateljice i evo što su nam rekle

Drugačije i uočljive: Zagrij se po zimi uz ovih 9 kapa – takve sigurno neće imati svaka druga osoba na ulici

Zagreb zebra uzorak zima stil kaput mango Selena Gomez

Još vijesti