Galerija Selena Gomez Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 3 +3 Selena Gomez - 4

Uvijek je u nekim slatki i nosim odjevnim kombinacijama. Kod nje nema pretjerivanja u ničemu pa ni u izgledu. Outfiti koje nosi su uvijek vrlo jednostavno i jako normalni.

Selena Gomez djeluje tako jednostavno i definitivno je netko s kim nikada nema drame. Njene odjevne kombinacije nisu neke koje će te iznenaditi ili šokirati, već nešto na što ćeš reagirati 'hej pa ovo i ja mogu nositi'. Oblači se vrlo jednostavno i minimalistički, a često kupuje i u dućanima koji nisu preskupi. Poput primjerice Manga!

Zara i H&M Kada je najbolji dan i doba dana za kupovinu u Mangu, Zari ili H&M? Za svaki dućan vrijedi drugo pravilo

Ovo nije prvi put da je prošetala kaput iz Manga, a sigurno nije ni posljednji. Svake se zime vraća njihovim kaputima i jaknama, a sada su ju paparazzi snimili u još jednom kada je odlazila iz restorana. Cijeli je outfit super jednostavan, a iako je u skupim brendovima od glave do pete, kaput je iznimka.

 

 

Selena je odabrala dugački vuneni Mango kaput u crnoj boji. Svi su ludi za njihovim kaputima, a odoljeti izgleda ne mogu ni slavne osobe. Tako jednostavan i tako klasičan, s ovakvim kaputom znaš da će ići dobro na sve i da ćeš ga moći nositi puno puta. Iako njihovi kaputi jesu mrvicu skuplji nego u drugim dućanima, kvalitetom su daleko iznad svih.

Kaputi iz Manga Kaputi iz Manga koji se prodaju kao ludi – 4 modela su se pokazala kao apsolutni hit ove godine

Već su početkom jeseni neki od modela bili gotovo pa rasprodani. Kaput je još uvijek dostupan, ali kada slavne osobe nose nešto, to vrlo brzo postane rasprodano jer odjednom svi žele baš taj komad.

Selena Gomez mango kaput što nosi selena Moda

Još vijesti