Galerija Sofia Richie & Other Stories & Other Stories +27 & Other Stories

Sofia Richie je nova IT djevojka. Svi su izgubili glavu za njenim stilom. Oblači se tako jednostavno, elegantno, a opet casual. Neki njen stil nazivaju „old money“ stil, a neki samo „Sofia Richie stil“.

Sofia Richie je već dugo popularna, ali nikada nije bila toliko prepoznata po cijelom svijetu i tolika modna ikona koliko je sada. Promijenila je cijelu svoju estetiku i mladi i stari su sada ludi za njom i njenim stilom. Možeš njen stil odijevanja nazvati kako god želiš, a ako ga želiš kopirati ili te inspirirao da se i ti počneš tako oblačiti, donosimo ti popis dućana i brendova na koje trebaš bacati oko jer ćeš upravo tamo pronaći najviše komada u njenom stilu. Na fotkama na Instagramu možeš vidjeti da ona često nosi luksuzne brendove poput Chanela, ali i u pristupačnijim dućanima možeš pronaći takvu odjeću. Samo treba znati gdje tražiti.

 

 

Njen stil izgleda skupocjeno, elegantno, ali i udobno i opušteno. Nema previše uzoraka, uglavnom su to zemljani tonovi, minimalistički komadi i odjeća zbog koje ćeš izgledati kao mala bogatašica. Gdje pronaći takve komade? Baci oko na sljedeće dućane i brendove.

 

 

1.& Other Stories
2.Mango
3.H&M
4.Naf Naf
5.Massimo Dutti
6.River Island

 

 

Osim njih, u doslovno svakom dućanu možeš pronaći komade koji će se uklapati u ovakav stil, ali u ovim ranije spomenutim dućanima ima nešto veća ponuda upravo takve odjeće. Neke od komada koji bi bili idealni za Sofia Richie stil iz ovih dućana možeš pogledati u galeriji iznad.

Sofia Richie Moda stil u kojim dućanima kupovati old money estetika kao što nosi sofia richie odjeća kakvu nosi sofia richie mango naf naf H&M other stories massimo dutti river island

Još vijesti