Slika nije pronađena

Torbe s printom su kao stare, dobre prijateljice - uvijek su tu, praktične i razvesele te najčešće svojim veselim printom. Kad ih jednom kupiš, nosiš ih dok se ne raspadnu. Mogu biti od kože, plastike ili platna te raznih oblika: najčešće kao shopping bags, ali mogu biti i doktorske, tkz.bowling bags... Pogledaj naš izbor i priznaj, najradije bi ih sve imala, zar ne?

Šarene

Raznih boja, veselih printova i uzoraka, ove su torbe pravi antidepresivi! Posebno nam se sviđa kako boje kombinira poznati španjolski brand Desigual, kojemu je to specijalizacija, kao što se vidi na primjeru ove njihove torbe sa likom gejše (oko 260kn). A preslatki su i ovi šareni indijski slonići na sivoj Accessorize torbi (oko 100kn). Ako pak voliš cvjetiće, odaberi ovu kožnu sa centralnim printom (Accessorize, oko 240kn).


Grafiti

Grafiti su dobro poznati urbani fenomen, pa naravno da se njihov print našao i na najurbanijoj vrsti torbi, običnoj platnenoj shopperici, koju voli svaka gradska cura. Ova prva iz Accessorizea (130kn) posveta je gradu od kuda je grafit i krenuo - naravno  - New Yorku. Druge dvije, iz Diesela (oko 360kn), inspirirale su se još jednim buntovnim stilom - punkom i imaju jako šarmantne crteže.


 

Sa fotografijom

Fora su i torbe sa printom neke fotografije, kao ove štosne torbe. Prve dvije su Bags by Kristina (430kn, FirleFanci dućan, Skalinska). Kristina, punim imenom Kristina Fazinić, je naša poznata modna fotografkinja, koja svoje nostalgične fotke gradova i stvari printa na unikatne torbe, jastuke i razne druge stvari. Ništa lošija nije ni ova sa printom Andya Warhola iz  Warhol linije Pepe Jeansa (oko 450kn). Cool.


Štosne

Zabavne su ove torbe sa štosnim printom, koji će stvarno razveseliti i najdosadniji tmurni dan. Na primjer, baš su super ova šarena odličja na Accessorize torbi (oko 130kn) ili pak otvor sakoa zajedno s mašnom i raznobojnim gumbima istog brenda (oko 130kn). A tko bi odolio ovom slatkom printu na rozoj Funky Fish torbi?


Jasna Rausavljević

torbe grafiti moj stil

Još vijesti