Slika nije pronađena

Priroda i društvo kao inspiracija, drvo kao sirovina za oblikovanje dizajnerskih klompi i torbi.

Pluto koža, veganska alternativa životinjskoj koži kao materijal koji je izuzetno izdržljiv, lagan, vodootporan i jednostavan za održavanje, savršen je izbor za izradu visokokvalitetnih i ekološko prihvatljivih modnih dodataka. Zbog svojih iznimnih performansi i atraktivnog izgleda  pluto koža je baza WOW klompi i CORKY torbi, prvih modela PIKI POMA kolekcije.

WOW klompe izrađene  su ručno od prirodnih veganskih materijala i svaki je par jedinstven. S anatomski oblikovanim gazištem od punog drveta i gornjištem od drva u obliku dvostruke pluto kože, WOW klompe su potpuno drvene. Funkcionalan, minimalistički dizajn, uz dodatak promjenjivih ukrasnih klipsi koje dolaze u tri različite boje (Blue Moon, Take me to Mars, Nature Miracle) čini WOW klompe bezvremenskim. Stvorene za ugodnu šetnju i modna poigravanja uz prepoznatljiv zvuk.

CORKY torbe, torbe s karakterom, dolaze u dva različita dizajnerska modela QUIRKY I POMPOUS.

Izrađene su tehnikom nabiranja i provlačenja plutenih traka što je rezultiralo potpuno drukčijim izgledom pluto kože a time i jedinstvenim izgledom samih torbi. Uz odvojivu ručku i podesivi remen, dostupne u pet različitih boja, Corky torbe ostavljaju prostora  brojnim stilskim kombinacijama kao  i veliku slobodu interpretacije. Multifunkcionalne i praktične Corky torbe se lako uklapaju u svakodnevni život dok su istovremeno efektne i posebne.

Piki Poma je nova ideja, novi brend održive mode osnovan 2020. godine iza kojeg stoje Mirna Litović i Ida Babić. Nastala iz ljubavi prema prirodi i svemu prirodnom, PIKI POMA je u svojim kolekcijama posvećena stvaranju kvalitetnih, održivih i svevremenskih modela odjeće i modnih dodataka po principu spore mode. Svi proizvodi su ručno rađeni u malim serijama gdje je svaki komad malo umjetničko djelo. Proizvedeno u Hrvatskoj.

Pronaći ih možeš na njihovoj službenoj stranici, Instagramu i Facebooku.

Foto: Promo

PR

Pogledajte još:

Kako u malom ormaru napraviti više mjesta za odjeću? Treba ti samo nekoliko limenki bilo kojeg pića

Nema bacanja ni kapljice! Jedna je cura otkrila hack kako izvući sav puder iz bočice kada je na samom kraju

Najbolji crveni ruž na tržištu? Ovaj ima hrpu pozitivnih recenzija i cijena mu nije ludo visoka

torbe piki poma natikače klompe hrvatski brend