Slika nije pronađena

Puno cura često upadne u neku modnu rutinu zbog koje cijelo vrijeme nose jedne te iste komade koji im s vremenom dosade. Razlog tome je što već znamo koje boje i koji modeli nam najbolje odgovaraju, pa samo njih i kupujemo, ali nekada bi ipak trebali probati i nešto novo da se razbije monotonija outfita.

Sigurni smo da su sve cure bile jednom u situaciji kada su zaključile kako im je njihov modni stil već postao dosadan, a najčešće je to zbog činjenice da najviše kupujemo ono što nam najbolje stoji ili ono u čemu se najbolje osjećamo. Nemamo dovoljno hrabrosti za isprobati neke nove modele ili boje, ali baš zato bi to i trebali napraviti! Zbog toga smo sigurni da ako odaberete neke od ovih savjeta, vaši outfiti više neće biti dosadni te ćete uvesti malo vedrine u vaše ormare.

1.Beretka, ali ne u elegantnom izdanju

Beretka je chic modni dodatak koji se gotovo uvijek koristi u elegantnim modnim kombinacijama. No, to što je on rezerviran za elegantnije outfite, ne znači da to uvijek mora biti tako! Beretka se može još kombinirati i u nekom sportskom obliku, kao što je npr. trenirka, ili neke casual traperice u kombinaciji s tenisicama.

 

2.Kožna košulja umjesto jakne

Ako ne želiš biti kao svi drugi – onda neke komade zamijeni drugima. U ovom slučaju to možeš napraviti tako da npr. umjesto obične jakne, obučeš kožnu košulju. To će imati istu svrhu i učinak kao jakna, ali će izgledati zanimljivije i ne toliko dosadno kao neka obična jakna!


3.Ogroman šal u boji

Ogroman šal može napraviti veliku promjenu u tvom outfitu. Najbitnije od svega je da je taj šal čim veći jer će onda on dominirati u cijelom kombinaciji i pokušaj izabrati neki upečatljivije boje kako bi kombinaciju podigla na još višu razinu.

4.Poslovne hlače s tenisicama

Poslovne hlače ne moraju biti rezervirane samo za poslovne outfite! One se mogu kombinirati i u nešto ležernijem izdanju, a opet ćeš izgledati drugačije i outfit ti neće biti dosadan – pogotovo ako te hlače kombiniraš s tenisicama i nekom oversized ili crop top pamučnom majicom.

5.Spoji ne spojive boje

Ako spojiš ne spojive boje, kombinacija će ti biti sve, samo ne dosadna! Neke boje su samo predstavljene kao da su nespojive, ali to uopće ne mora biti tako. Zato se slobodno zaigraj i spoji ono ne spojivo, ili čak kombiniraj nekoliko boja unutar jednog outfita – ne moraju biti uvijek samo dvije u pitanju!

Pogledajte još:

Traperice s visokim vs. niskim strukom: Zbog ovih 9 razloga UVIJEK biramo visoki struk

Kako izgledati što bolje i sređenije kada nosiš trenirku: Uz ove savjete outfit će ti biti udoban i stajliš

Suknje koje će biti u trendu ove godine: Nosit će se i duge i kratke, a posebno ovih 5 modela

Moda moj stil ideje Modne kombinacije

Još vijesti