Slika nije pronađena

To se ne može zanijekati – sve djevojke i žene vole cipele, tenisice, cipelice…ma svu obuću! Zašto su žene toliko lude za cipelama? Je li to osjećaj sreće kad kupite novi par omiljene obuće ili zbog samopouzdanja kojim prštimo kad hodamo u njima? Ako volite visoke pete onda znate da podignu guzu, a zavodljivo savinu leđa.

Cipele su uvijek bitan element našeg stila! Bez obzira obučeš li se jednostavno i neupadljivo, cipele su te koje će unijeti dašak neobičnog u tvoj imidž. Prave cipele učinit će da se osjećamo samopouzdano, opušteno, seksi ili sofisticirano.

Cipelice su također dobar pokazatelj karaktera njihove vlasnice. Biraš li češće određeni tip cipela od drugih? Možda je to zato jer odabir cipela govori nešto i o tvom personalityju.

Štikle

Ovaj tip cipele izdužuje tvoje noge, a i daje ti dodatnih nekoliko centimetara. Djevojke koje uživaju nositi štikle samopouzdane su i odlično se kuže u modu. Obožavaju biti u centru pozornosti. Voliš red, rad i disciplinu, a ako još k tome obožavaš stikle s otvorenim prstima velika si koketa.

Platformke


Stil i udobnost – sve u jednome! Djevojke koje uživaju u platformkama praktične su i nogama čvrsto stoje na zemlji (doslovno). Najčešće ideš protiv struje jer si snažan karakter kojem nije bitno što drugi misle.

Balerinke

Tko bi odolio udobnim i šik balerinkama? Ako prednost daješ cipelicama bez pete produktivna si osoba koja će rado svoje mišljenje podijeliti s drugima. Za tebe je bitnno da furaš svoj stil, ali i da ti je pritom udobno. Čak i u zrelijim godinama bit ćeš pravi sanjar i djevojčica u duši!

Vintage oxfordice ili mokasinke


Ove su cipele bezvremenske! Ako najviše voliš ovakav tip obuće kreativna si i ponekad ti je draže stvari raditi samostalno. Ne voliš se mnogo oslanjati na druge jer si pravi individualac.

Čizme

Djevojke koje su opsjednute čizmama jako su društvene i obožavaju putovati. Također su neustrašive i silno privlačne dečkima. Ako pak uzdišeš za kaubojskim čizmama uz sve ovo si i hipersenzibilna i emocionalna, ali jako dobro znaš uzvratiti udarac.

Tenisice

Najvažnija stvar za tebe je sloboda kretanja i udobnost. Baš te briga za ono što će drugi reći, ti voliš tenke i posvuda ih nosiš. Danas se mogu isfurati na sve modne kombinacije, a osim što pokazuju da si opuštena i spontana osoba, ljudi te vole jer si zabavna i jednostavna.

A koje su tvoje omiljene?

L.B./foto: Aliexpress

cipele obuća karakter

Još vijesti