Slika nije pronađena

Budući da je ljeto blizu uglavnom razmišljamo o shoppingu koji će obuhvaćati trpanje japanki, sandala, laganih majičica i suknji u vrećicu, a tu je još i obavezni badić.

Mislimo da je jednostavno kupiti kupaći: samo ušetamo u trgovinu, izaberemo veličinu, dizajn i print koji nam odgovara i to je to, ali kupovina ovog obavezne `krpice` za kupanje uopće nije tako lako.

Postoje različite stvari na koje trebamo obratiti pažnju za vrijeme ljetnog shoppinga i lova na badić pa zato otkrivamo koje su greške pri njegovoj kupovini te kako ih izbjeći:


Previše se koncentriraš na veličinu koja piše na etiketi

Baš kao i kod traperica, veličine kupaćih variraju od trgovine do trgovine. Najveći krivci za to su brendovi kupaćih kostima jer dok smo za jedan brend veličina `L` za drugi smo `M`. Valjalo bi isprobati nekoliko veličina različitih brendova te vidjeti što nam uistinu najbolje odgovara.

Isprobavaš cijeli badić tako umjesto da probaš različitu veličinu gornjeg i donjeg dijela

Uglavnom nam rijetko kada odgovara ista veličina gaćica i gornjeg dijela pa zato bi ih trebalo isprobati odvojeno. Ako želimo kupiti uparene veličine bikinija uglavnom moramo biti sretnice koje imaju velike grude i male kukove ili velike kukove i male grudi baš zbog toga su se neki brendovi dosjetili da rade prilagodljive veličine oba dijela.


Živciraš se oko toga jesi li `u trendu`

Trendovi su zanimljivi za eksperimentiranje, ali kada se radi o kupovini kupaćeg, o tome uopće ne bi trebale razmišljati. Bikiniji koji su popularni među slavnim curama mogu izgledati ugodno, ali ako se ti u njemu osjećaš neudobno, vjeruj nam – nije vrijedno! Umjesto kupovine trendy, a neudobnog kupaćeg, isprobaj više različitih stilova i pronađi onaj koji ti odgovara.

Nosiš obuću koju je teško izuti pri isprobavanju kupaćeg

`Slip on` tenisice trebaju biti tvoj najbolji prijatelj prilikom kupovine kupaćeg kostima jer se vrlo lako izuvaju, ali i obuvaju. Kada isprobavamo kupaće moramo se izuti sto puta, a to može biti tlaka ako na nogama primjerice imamo visoke starke.Kupuješ za vrijeme PMS-a

Iako možda ne patiš od velikih grčeva i otečenosti, svejedno PMS donosi grozne promjene raspoloženja i može upropastiti shopping. Budući da smo ekstra osjetljive prije menge, PMS nije pravo vrijeme za kupovinu kupaćeg jer nam se neki može činiti skroz cool, a za tri dana shvatimo da nam je ružan.

Dok ga isprobavaš gledaš se samo na jednom svjetlu

Ako ti neće biti neugodno, najbolje bi bilo izaći iz kabine za presvlačenje i vidjeti kako kupaći izgleda i na drugačijem svjetlu. Obično se radi o totalno drugačijem svjetlu i osvjetljenju pa zato možemo dobiti potpuni dojam kako kupaći izgleda, stoji li nam dobro i pristaje li nam boja.

kupaći kostim bade kostim kupaći

Još vijesti