Slika nije pronađena

Ujutro prije škole rijetko kad ti se da izmišljati neke frizure i najčešće to završi tako da imaš spuštenu kosu, neurednu punđica ili običan rep. No, ako si voljna potrošiti samo nekoliko minuta dulje na uređenje kose, ovo su frizure koje moraš isprobati.

Konjski rep super je opcija za svaki dna, a ovo su stajlinzi zbog kojih tvoja kosa neće biti 'obična'.


NISKI REP
– ovo je idealna frizura za  srednje dugu i dugu kosu s duljim šiškama. Na sredini možeš napraviti razdjeljak ili se možeš poigrati šiškama. Ovo može biti i opcija za neki fancy look jer odaje dojam profesionalnosti i urednosti. Za ovu frizuru bolje  je da je kosa friško oprana zbog volumena.


VISOKI REP – ova opcija idealna je kad kosa baš nije svježe oprana. Kosu počešljaš i zavežeš gumicom. Ako želiš ravan rep možeš ga ispeglati peglom za kosu. A ako želiš neuredan dojam možeš ga lagano natapirati. A za totalno cool detalj možeš izdvojiti pramen kose te ga omotati oko gumice i na donjoj strani zakačite špangicom ili ukosnicom.


RAZBARUŠENI REP – opcija koju obožavaju mnoge curke. Postoji nekoliko načina kako ga možeš napraviti. Operi kosu, spleti je u pletenicu i ostavi nekoliko sati. Samo raspusti kosu i sveži je u rep – ne može lakše! Ili napravi rep i pramenove nakovrčaj figarom ili peglom za kosu – dobit ćeš isti efekt. Još jedna opcija je da svežeš rep i natapiraš kosu češljem. Kad si napravila rep sa strane izvuci nekoliko pramenova za potpuni neuredni dojam.


REP SA PLETENICOM – ovo je opcija za one dane kad nisi stigla oprati kosu. Dakle napraviš obični visoki rep i ispleteš pletenicu. Ne može biti lakše, sakrit ćeš masnu kosu, a izgledat će mrak!REP S PLETENICOM 2

REP S MARAMOM
– možeš svezati rep i ukrastiti ga trakicama ili maramom – idealno za ljeto i proljeće. Stvar je jednostavna: svežeš običan visoki rep i omotaš tkaninu oko njega.

- možeš svezati i običan visoki rep, a na tjemenu isplesti pletenicu. Ovo je stvarno cool frizura.Foto: Pinterest

I.I.

Pročitajte još:

Prestani odmah - stvari koje radiš zbog kojih se tvoja kosa brže masti

Friz koji paše svima – shag će biti hit ovog ljeta

Smeđa kosa don´t care - lude frizure koje moraš isprobati ovog ljeta!

Kosa Rep konjski rep