puder na koži

Naravno da će šminka izgledati drugačije na licima influencera koji koriste u videima filtere i uređuju fotke prije objave, nego kada ti tu istu šminku staviš na svoje lice i nosiš ju kroz dan. Ovo je samo jedan od dokaza da ne padaš na njihove objave.

Kada je neki proizvod za šminkanje malo skuplji, ali svi pričaju da je odličan i na licima im stvarno izgleda odlično – odemo i kupimo ga, jer ako je stvarno tako dobar... Nekada bude okej, ali nekada se dogodi i ovo. Jedna je cura pokazala kako stvarno na koži izgleda skupi puder o kojem Youtuberi i influenceri pričaju samo najbolje – Charlotte Tilbury tekući puder. Nemoguće da nisi čula nekoga kako diže u nebesa ovaj puder. U videima svi izgledaju savršeno kada stave taj puder, a što kada bi se kamera skroz približila i kada bi se maknuli filteri koji zaglađuju kožu? E onda bi to izgledalo ovako.

@natalie_mccc Oh welllll #charlottetilbury #haul #viralmakeup original sound - Natalie Mc

Samo što to nitko neće pokazati. Natalie je i sama vidjela da svi govore koliko je ovaj puder odličan i isprobala ga. Iz dalekog, koža joj izgleda super, ali u realnom životu, nećeš stajati tako daleko od ljudi i nećeš imati filter na licu. Tada će puder izgledati puno lošije, kao da si ga stavila nekoliko slojeva i kao da ti je koža suha kao Sahara, a pore naglašene. Definitivno nije baš onako kako poznate osobe prodaju. U komentarima se dosta cura složilo da isto izgleda i na njihovoj koži.

Pogledajte još:

Zbog jedne fotografije nastao trend – svi žele imati savršenu konturu kakvu ima Bella Hadid

Koliko su djelotvorni proizvodi za povećanje usana? Ovaj je pobijedio u odnose na druge

Pravila za šminkanje koja su tu da se krše – ovih 7 ne trebaš slijediti i svejedno ćeš izgledati super

šminka na koži puder realno charlotte tilbury

Još vijesti