Tekući puderi

Imaj na umu da puder s velikim prekrivanjem neće izgledati kao tvoja koža i vidjet će se da imaš šminku. To je nešto što ne možeš izbjeći ako želiš veliko prekrivanje. Ipak, iako će se vidjeti da nosiš šminku, neće izgledati "cakey".

Ne preporučuje se da pudere s velikim prekrivanjem nosiš baš non stop po cijele dane. Koža ti ispod njih ne može dobro disati i moglo bi rezultirati izbacivanjem prištića. To ne znači da ovakve pudere trebaš izbjegavati, već ih samo koristiti umjereno. U danima kada ideš van ili kada ti lice izgleda posebno loše, puder s velikim prekrivanjem može pomoći da se bez obzira na stanje kože osjećaš samopouzdano. U potrazi za takvim puderima, izdvajamo ti njih 7 koji su redovito na hvali kao odlični. Iako će prekriti sve, neće na licu izgledati grozno i "cakey". To je sve što tražimo od pudera s velikim prekrivanjem, a ovo su 7 takvih koji zadovoljavaju ova dva glavna kriterija.

1.Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation

 

 

Vjerojatno si već vidjela milijun i jednu influencericu na društvenim mrežama da koristi ovaj puder. Iako su neke plaćene za to, druge nisu i ovo je jedan od pudera koji je stvarno dobar. Da, cijena mu je prilično visoka, ali je i jedan od najboljih proizvoda u ovoj kategoriji – ako ne i najbolji. Izgleda najviše prirodno na koži koliko je moguće, a prekrivanje mu je 5/5.

Puder Trenutno najpopularniji puder na tržištu - košta manje od 5 eura i žele ga baš SVI

2.NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop 24 Hour Foundation

 

 

Jedan malo pristupačniji puder koji je i dalje dobar je i ovaj. Na tržištu je već dugo i možda si i čula za njega. Prekriva nesavršenosti na licu dosta dobro, ali bez da izgleda ružno i kao da si stavila 10 slojeva pudera. Imaj na umu da je mat i da prije nanošenja ovakvog pudera moraš kožu dobro hidratizirati jer će ti inače izgledati čudno.

3.Too Faced Born This Way Foundation

 

 

Na listi pudera koji imaju veliko prekrivanje treba biti i ovaj. Iako je njegove prekrivanje možda mrvicu manje, može se staviti u dva sloja da prekrije vaš sve. Njegova je prednost ta što je na koži jako lagan i nećeš imati osjećaj da nosiš puder s tolikim prekrivanjem koliko ima. Više je za cure koje žele prekrivanje, ali vole i prirodniji izgled. Jedan savjet koji su cure dale je ga se nanese kistom, a ne spužvicom jer će tako sve bolje prekriti.

4.MAC Cosmetics Studio Fix Fluid SPF 15

 

 

Jedan klasik koji je tu već dugo dugo, ali je i dalje favorit, a to govori nešto. Iako ima srednje prekrivanje, može se dodati dodatan sloj da prekrije baš sve. Cure ga obožavaju već godinama, a plus je i što na koži ispod ostale šminke izgleda lijepo.

5.L'Oréal Paris Infallible 32hr Freshwear Liquid Foundation

 

 

Drogerijski puder sa super prekrivanjem je definitivno ovaj od L'Oréala. Jedan je od najboljih i najomiljenijih drogerijskih pudera općenito. Po ovoj cijeni, ne može se naći puno tako dobrih pudera. Definitivno će prekriti sve.

6.Maybelline Super Stay Hybrid Powder Foundation

 

@victorialyn Trying the new @maybelline ♬ Lo-fi hip hop - NAO-K

 

Puder koji je bio hit na TikToku upravo po tome kakvo ima prekrivanje. Iako izgleda kao da je puder u kamenu, kada se stavi na lice, čini se kao da je u pitanju jako kremasti puder. Kao da koristiš tekući! Mnogi su isprobavali je li njegovo prekrivanje stvarno tako dobro i ostali ugodno iznenađeni.

Overline usana Trik na TikToku oduševio cure: Uz ovaj jednostavni korak olovka za usne će ti ostati postojana cijeli dan

7.Milani Conceal + Perfect 2-in-1

 

 

Za kraj, još jedan drogerijski proizvod, jer to su ipak proizvodi kakve će većina nas kupovati. Kada staviš dva sloja, imat ćeš prekriveno SVE. Jedina mu je mana što neće dobro sjesti na dijelove lica gdje ti je koža malo više suha ako ju prije dobro ne hidratiziraš.

puder veliko prekrivanje prekrije prištiće prekrije sve preporuke pudera šminka nije cakey

Još vijesti