Slika nije pronađena

Ususret kraju školske godine i (napokon!) ljetu, provjerili smo ponudu badića u hrvatskim trgovinama. Bikini modeli još su uvijek najpopularniji i ove godine dolaze u nezaobilaznim prugicama, cvjetnim printevima te trendy pastelnim bojama. Uz izbor Teenovih 12 badića do 300 kuna, ovdje potražite i nekoliko savjeta o kupovini, koja zna biti prilično stresna ako se na istu ne spremite.

Ps. Nemojte da vas obeshrabri umjetna rasvjeta u buticima, koja prenaglašava svaku trunkicu celulita ili preskočenu nedepiliranu dlačicu. Uz malo boje, ulja za sunčanje i prirodno svjetlo u dobro odabranom bikiniju izgledat ćete poput zvijezda ;)


Savjet #1:
Prije odlaska u kupovinu badića obucite tanga gaćice – što manje, to bolje. Isprobavanje donjeg djela bikinija strogo je zabranjeno bez vlastitih gaćica (higijena!), stoga obucite one u kojima ćete najbolje vidjeti kako vam donji dio stoji.


Trgovine Accessorize nude velik izbor badića, čiji se gornji i donji dio kupuju zasebno - idealno za djevojke neujednačenih proporcija. Na slici: prugasti retro bikini (oko 180 kuna, na sniženju), crni bikini s volanima (oko 250 kuna), šareni bikini s tribal uzorkom (oko 280 kuna).

Savjet #2: Djevojkama manjih grudi super stoje ultra popularni badići 'trake' u gornjem djelu – uživajte u sunčanju bez vidljivih naramenica. Tražite li klasičan model, odaberite gornji dio koji je malo postavljen, ima aplicirane nabore, volane ili neki šareni print.



Tezenis badići osvojili su nas u sekundi. Cijenom i izborom ova je trgovina postala jedna od najboljih destinacija za kupovinu badića za ljeto 2012.  Na slici: bijeli bikini s plavim trakicama i uzorkom srca, crni bikini sa zelenim detaljima i apliciranim šarenim zvjezdicama, prugasti bikini s postavljenim gornjim djelom; svi modeli oko 160 kuna.

Savjet #3: Djevojke s trbuščićem ove sezone imaju sreću. Jednodijelni badići koji će im najbolje pristajati na vrhuncu su svoje popularnosti, a njihov je izbor zaista velik. Umjesto 1piece-a, mogu odabrati badić čiji je donji dio retro povišenog struka i još jedan veliki sezonski trend.


Izbor u trgovinama H&M trenutno je velik, a pojedini gornji i donji dijelovi mogu se nabaviti već  od 39,90 kuna. Nama su se svidjeli retro badić s visokim gaćicama (179 kuna), dvodijelni točkasti bikini s boksericama (svaki dio 69,90 kuna) i jednodijelni badić iz posebne kolekcije (249 kuna).

Savjet #4: Ne zaboravite na odgovarajuću zaštitu od sunca, koje svake godine postaje sve opasnije. Glavu zaštitite kapom, trubanom ili maramom, pijte mnogo tekućine i koristite zaštitni faktor čak i za vrijeme skitanja po morskoj destinaciji – kreme za sunčanje nisu rezervirane samo za plažu.


Badići u Zari ove sezone dolaze u šarenim printevima i trendy bojama. Cijena svakog pojedinog gornjeg i donjeg dijela u većini slučajeva iznosi 129 kuna, a nama su se svidjeli bikini s cvjetnim uzorkom koji se veže oko vrata, bikini boje lubenice s 'trakom' i veseli tropski bikini s apliciranim papigama (svi modeli 258 kuna za gornji i donji dio).

Savjet #5: Svoj bikini kupite već sada i nemojte čekati zadnji trenutak. Ponuda u trgovinama najbolja je krajem svibnja i tijekom lipnja. Badići su kasnije povoljniji obzirom na to da stižu velike ljetne raspordaje, no ponuda je tada znatno siromašnija. Ljeto ne čeka nikoga ;)

I.V.
Naslovna fotografija: Goldenpoint press

kupaći kostim badic Moda moj stil

Još vijesti