Slika nije pronađena

Konturiranje pripada u jednu od onih tehnika šminkanja koju ne može svatko savršeno odraditi. Svi imamo drugačiji oblik lica, pa je samim teže i pratiti razne tutoriale, a uz to konturu treba i pravilno nanijeti kako nam lice ne bi izgledalo kao da je uprljano, a ne konturirano. No, na TikToku se pojavio jedan trend gdje brojke djevojke rekreiraju konturu Belle Hadid koja je besprijekorno savršena. Predstavlja li trend tajnu dobre konture?

Jedna djevojka na TikToku je snimila video unutar kojeg je stavila slike Belle Hadid na kojima je očito kako Bella ima savršeno napravljenu konturu čeljusti. Na slici se vidi kako kontura odlično odgovara njezinim crtama lica, ali i kako je očito koristila highlighter na mjestima gdje se on inače ne koristi.

Upravo zbog toga je ova djevojka odlučila rekreirati njezinu konturu na način da je prvo stavila higlighter odmah iznad crte koja joj oblikuje čeljust i u tome je djelomično uspjela. Napravila je i drugi dio gdje ponovo rekreira njenu konturu, ali je u drugom dijelu odlučila i malo naglasiti liniju čeljusti pa je tek onda nanijela highlighter iznad toga - možemo reći kako joj je iz drugog pokušaja zaista uspjela rekreacija konture Belle Hadid!

Kako je njezin prvi pokušaj bio izrazito uspješan jer je dobila nešto više od 300 tisuća lajkova na videu, potaknula je i mnoge druge djevojke da se iskušaju u ovom izazovu te da naprave savršenu konturu čeljusti kakvu ima i Bella Hadid. S obzirom na to, ovaj izazov polako postaje trend na TikToku, a možda se uskoro i Bella oglasi po pitanju njega te otkrije koja je prava tajna iza njezine savršene konture.

Pogledajte još:

Bella Hadid objavila selfie bez šminke – je li moguće da joj lice stvarno ovako izgleda? [FOTO]

Službeno je zauzeta: Bella Hadid ima novog dečka i napokon je otkrila tko je on!

Ovo radi i Bella Hadid: Cure tvrde da usred šminkanja treba potopiti lice u ledenu vodu - evo zašto

trend bella hadid tik tok kontura

Još vijesti